Renault Captur TCe 90 S&S Authentique.

Viestejä
310
Tykkäyksiä
4
Vs: Renault Captur TCe 90 S&S Authentique.

hhelminen sanoi:
Captur oli Tampereen Käyttöautossa 40tkm/3v niin sanotusti isommassa huollossa ja samalla koirankuut vaihdettiin takuuseen.
Aika saman ne koiranluut sitten sinullakin kesti, kuin silloin aikanaan meidän Capturissa. Meillähän toisen puolen tanko alkoi lotisemaan 35 thkm:n tienoilla. Itse ratkaisin asian vaihtamalla omaan piikkiin selvästi alkuperäisiä tukevamman oloiset Meylen tarviketangot, vaikka autossa oli tuolloin vielä takuutakin jäljellä. Meylen tankojen kesto jäi arvoitukseksi, kun auto vaihtui pian remontin jälkeen.

Saapa nähdä mitä nuo alkuperäistangot tulevat Cliossa kestämään, nimittäin samat koiranluut kuin Capturissa siinäkin ovat.
Kadjarissa nuo alkuperäiset koiranluut näyttävät lähtökohtaisesti hieman jämymmiltä kuin pikkusisarissaan. Eli jonkinlaista auton kokoluokan mukaista säätöä näyttäisi olevan alustan osien mitoituksissa. Aikahan tuon sitten näyttää ovatko pykälää isomman pohjalevyn tangot kestävämmät. Toki alustan nivelien soisi kestävän kauemmin kuin pari huoltoväliä. Etenkin kun meidän autot eivät paljon hiekkateillä kuljeksi.
 

hhelminen

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 779
Tykkäyksiä
19
Tänään kävin vaihdattamassa talvipyörät alle, samalla alle tuli Opelin fixatut (keskireikä sorvattu 57.1mm - 60.1mm) vanteet.
Nämä on myös hivenen leveämmät (6.5" - 7") mutta ET on 42 eli kaksi milliä vähemmän, hyvin istuvat ja näyttävät hivenen ulospäin levittäviltä orkkiksiin verrattuna. captur ja opelin vanteet.jpg
 
Viimeksi muokattu:

hhelminen

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 779
Tykkäyksiä
19
Perjantaina tuli leima mutta pikku ongelmien kanssa, vaikka päästöjä ei oteta näin uudesta autosta niin OBD kautta ei saatu luettua lambdojen vaihteluväliä (eli voltteja).
Vaikka OBD diagnostiikkalaite näytti päästöjen olevan kunnossa niin katsuri mittasi kuitenkin myös putken päästä päästöt.
Kun päästöt olivat myös putken päästä kunnossa ja vikavaloa ei kojelaudassa palanut niin leima heltisi.
 

hhelminen

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 779
Tykkäyksiä
19
Piipahdin tuossa Käyttöautossa kun alapallossa oli väljää 46tkm kohdalla ja se vaihdettiin tietenkin takuuseen.
Muutoin ei mitään huolia ole ollutkaan..
 
Ylös Bottom