Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Viestejä
403
Tykkäyksiä
5
#41
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Jälkiasenteisen Suomessa saa toki laittaa siten että sisätilatkin lämpiää. Myös autotehtaalla asennetun webaston kytkentää voi nykyisin muuttaa siten että se lämmittää sisätilat. Tämä onnistuu vaikkapa webastoa myyvällä bosch -huoltoketjulla. Kaivoin meileistäni tuon pösöliikkeen viestin vuoden takaa. Siinä viitataan europykälään, että se estää heillä kyseisen toimenpiteen, eli autotehdas kytkee webaston lämmittämään vain moottoria ja pösöliike ei tee muutosta ko kytkentään huollossaan.Tämäkin on varmaan jo muuttunut. En tiedä, eikä niin kiinnostakkaan, ostin Renun :)
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#42
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Noniin, Laakkonen koittaa huomenna selvittää, miten saadaan Eberi puhaltamaan lämpöä myös sisälle eikä pelkästään estämään puhalluksen toiminta. Tällä hetkellähän Eberi päällä ollessaan estää puhalluksen kokonaan, riippumatta ilmastoinnin automatiikan tai puhallusnopeuden asennosta. Aiemmin luulin, että se puhaltaa hiljaa, mutta se onkin vaan se nopeus, jonka se on asettanut, ei todellinen nopeus.

Sitä ennen, tajusin eli muistin vasta pari päivää sitten, että Talismanissahan on lämmitettävä ohjauspyörä! Lohdutusta!
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#43
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

markkul sanoi:
Noniin, Laakkonen koittaa huomenna selvittää, miten saadaan Eberi puhaltamaan lämpöä myös sisälle eikä pelkästään estämään puhalluksen toiminta.
Selvitys onnistui, löysivät jonkun sulakkeen, joka oli palanut. Tilalle vaihdettiin kuulemma isompi sulake, kun aiempi oli ihan liian pieni. Lisäksi tuli jotain kommenttia siitä, että jos kello on ruudussa, ei puhallus toimi. :eek: Tämä jäi vähän epäselväksi, mutta liittynee siihen, että jos avaat keskuslukituksen ja autossa menee tietyt virrat päälle, puhallus jotenkin ohjautuu samalla.

Anyway, nyt toimii puhallus sisälle, vaikka Eberi on käynnissä, ja sisälle tulee lämpöä jo ennen moottorin käynnistystä. Ykkösnopeudella on puhallus tuossa vaiheessa, joten ei se ihmeitä lämmitä kuitenkaan.
 

MTI

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 086
Tykkäyksiä
3
#44
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Auton tulee olla lepotilassa että sisäpuhallus toimii, näin se on lagunassakin. Ovet kun laittaa lukkoon niin hetken päästä menee lepotilaan.
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#45
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

MTI sanoi:
Auton tulee olla lepotilassa että sisäpuhallus toimii, näin se on lagunassakin. Ovet kun laittaa lukkoon niin hetken päästä menee lepotilaan.
Noniin, voisiko asiaa enää selvemmin ilmaista, kiitoksia vahvistuksesta.
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#46
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Raportoinpa tänne sähköisestä takaluukusta, että nyt syksyn kurakelien aikana on tuntunut olevan sen handsfree-avauksessa haasteita. Välillä aukeaa kertapotkaisulla, välillä pitää heilutella koipea useamman kerran, ja välillä ei aukea sitten millään. Tunnistimina ovat käsittääkseni peruutustutkan puskurianturit, eikä niissä varsinaisesti mitään isompaa kuraa ole ollut, mutta ilmeisesti sitten tarpeeksi kuitenkin.

Farkku-Talismanissa muuten perä kuraantuu aivan radikaalisti pahemmin kuin Lagunassa. Takalasinpyyhkijää saa sadekelillä käyttää oikein kunnolla, ja rekisterikilpeä pitää putsata, jos haluaa sen näkyvän kuran seasta. Lagunassa en vajaan viiden vuoden aikana kertaakaan putsannut kilpeä kurasta, enkä kyllä juuri lumestakaan, kun ei ollut tarvetta. Tämän kun yhdistää tuohon takaluukun jalka-avauksen ongelmaan, niin kuraisiin sormiin tai kintaaseen saa tottua, kun tavaratilassa asioi.

Wihurille laitoin palautetta viime viikolla, että Eberin EasyStart Webissä olisi parantamista, kun palvelu väitti viikonloppuna virheellisesti lämmityksen olevan päällä, eikä lämpötilan päivitys toiminut. Tilanne laukesi seuraavana päivänä vasta siihen, että painoin Sammuta-nappia, jonka jälkeen pystyi käynnistyksen taas tekemään. Myös ajastimen ohjelmoinnin kanssa on jotain ongelmia, että aina ajastin ei ole käynnistänyt lämmitystä, ja sitten on ihan perinteisiä "user interface" -koodausongelmia www-liittymässä, eli vaikka viikonpäivän olisit jo vaihtanut, sivu vaihtaa yhtäkkiä edellisen viikonpäivän takaisin sillä aikaa kun vaihdat kellonaikaa. Wihurilla eivät ottaneet ajastinongelmaan kantaa, mutta sanoivat uuden softan olevan boksiin tulossa. Ja tänään tulikin suoraan Eberin palvelusta sähköpostilla asiakastiedote, että EasyStart Webiin tulee automaattinen ohjelmistopäivitys parin viikon jälkeen. Päivityksen pystyy halutessaan estämään, ratkaisulistalla on "EasyStart Webin reaktioajan parannus ajoneuvossa" ja "Tiedonsiirron yleinen vakauden parantaminen". Suhtaudun kyllä positiivisesti siihen, että ovat valmiita parantamaan järjestelmiään.

Kun vielä saisi Renaultilta päivityksen navigaattorin karttoihin, ovat edelleen 2015-mallia mielestäni. fi.rlinkstore.comin rekisteröintiongelmasta en ole muistanut vieläkään laittaa suomalaiseen asiakaspalveluun kysymystä, että milloin alkaa toimia kirjautuminen, gb.rlinkstore.com toimii.

Ei ole näillä keleillä tullut ikävä nastoja, Hakkapeliitta R2:lla mennään nyt.
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#47
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Heh, kartoista itseasiassa: gb.rlinkstore.com sanoo, että "ostin" version 2014.12 itse 11.7.2016, kun taas version 2015.06 olisin ostanut 6.7.2016 eli auton oston yhteydessä. Eli niinkö karttapäivityspaketti asensi vielä vanhempaa kamaa sisälle? Selvitellään taas.
 

MT66

Nuorempi jäsen
Viestejä
5
Tykkäyksiä
0
#48
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Moro foorumilaiset ja erityisesti Talisman väki!
Tänään tuli "perheeseen" juuri otsikon kaltainen Talisman. Syyskuun kampanja Rellu liikkeissä puri pahasti ja Audi meni vaihtoon hyvin palvelleena. Kampanjan myötä kuulemma yli 700 Renaultia tuli marraskuussa Suomeen. Eli kohtahan Talisman kuskeja alkaa teillä liikkua solkenaan...
Hyvät on mullakin ensivaikutelmat 150 km jälkeen. Hiljaisempaa ja suuntavakaampaa menoa kuin Audissa, tilaa on niin edessä kuin takanakin enemmän, musiikit ja puhelut kuuluu auton kaiuttimista (= Bosen järjestelmä) hyvin, pitkät ajovalot vaihtuu lyhyiksi automaattisesti ehkä hivenen liian hitaasti, valojen kantama Audin kaltainen eli tyydyttävä, näkyvyys taakse selkeästi huonompi (kiitos jykevän c-pilarin ja tosi pienen takalasipyyhkimen) kuin Audissa, peruutuskamera menee suhruiseksi lumipölystä joten kamerakuva ei näy hyvin mutta onneksi äänianturit pelittää... Hyvin diesel kone kehrää ja sisätilat lämpiää nopeasti ainakin näin pikkupakkasilla.
Vinkkejä, kokemuksia ja kommentteja vaan jakoon muiltakin Talisman kuskeilta. Ja erityiset kiitokset Markulle asiantuntevista lausunnoista. Niitä on ollut mukava lukea uutta autoa odotellessa.
 

MT66

Nuorempi jäsen
Viestejä
5
Tykkäyksiä
0
#49
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Ja terve... Kysymys R-link Storen karttapäivityksestä. Onko kukaan foorumilaisesta asentanut Talismaniin Storesta saatavaa uutta karttapäivitystä? Sieltä saatava versio on 06/2015 ja itselläni on joulukuussa 2016 ostettu Talisman. Onkohan seksiin varmasti tuoreempi versio kuin nyt autossa oleva karttapaketti?
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#51
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

MT66 sanoi:
Ja terve... Kysymys R-link Storen karttapäivityksestä. Onko kukaan foorumilaisesta asentanut Talismaniin Storesta saatavaa uutta karttapäivitystä? Sieltä saatava versio on 06/2015 ja itselläni on joulukuussa 2016 ostettu Talisman. Onkohan se siis varmasti tuoreempi versio kuin nyt autossa oleva karttapaketti?
Terve, ja onnittelut hienosta autosta! Storesta, mihin storeen olet kirjautunut? Kesällä ei fi.rlinkstore.comiin pystynyt kirjautumaan, kun rekisteröintiviestiä ei koskaan tullut. Rellun asiakaspalvelu sanoi, että siinä viestinlähetyksessä on joku ongelma. gb.rlinkstore.comiin taas pystyi kirjautumaan, joten menin sinne autoni kanssa. Latasin karttapäivityksen, ja sen jälkeen näen edelleen My Products -kohdassa kaksi karttapakettia:

1412 Map of Europe
Purchased in a pack
Purchased on 11/07/2016
Version: 2014.12

ja

Map of Europe
Purchased in a pack
Purchased on 06/07/2016
Version: 2015.06

Päivämääräsyntaksi lienee joku täysin kuvitteellinen, mutta 06/07 tarkoittaa siis 6.7. eli auton ostopäivä, eli silloin olisi tämän mukaan ollut "2015.06"-versio käytössä. Ja päivitykseni 11.7. olisi ladannut version "2014.12".

Laitoin nyt lopulta asiakaspalveluun kysymystä näistä, että miten tämä nyt pitäisi hoitaa suomikaupan puolelle, ja miten on päivityksen kanssa muutenkin.

Jostain valikosta saa autonkin puolelta esiin näitä päivämäärätietoja, mutta ulkomuistista en nyt muista paikkaa. Varmaankin jostain karttapuolen valikon lisävalinnoista löytyi. Puolisen tuntia se karttapäivitys USB-tikulta kuitenkin otti autossa, ja sen aikaahan pyydetään pitämään auto käynnissä, joten kannattaa tehdä jossain sopivassa kohtaa vaikka työmatkalla.
 

MT66

Nuorempi jäsen
Viestejä
5
Tykkäyksiä
0
#52
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Tähän Suomi version R-link storeen kirjauduin. Vahvistusviesti sähköpostiini tuli tosin ruotsinkielisenä. Mutta itse Storen palvelut ovat suomeksi. Sieltä olen kokeilumielessä ilmaisia sovelluksia (esim laskin) muistikulleni ladannut ja onnistuneesti niitä Talismaniini asentanut. Karttapäivitystä en asentanut, koska odotan vahvistusta sekä automyyjältä että maahantuojan asiakaspalvelusta karttojen tuoreudesta. Tunnin kesti asennus tikulle ja auton Multisense ilmoitti asennuksen autoon kestävän puolestaan vähintään 35 min.
 

MT66

Nuorempi jäsen
Viestejä
5
Tykkäyksiä
0
#53
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Multisense tietojen mukaan autossani oleva karttaversio on 2014.12. Eli ilmeisesti R-storelinkistä saatava päivitysversio on uudempi kuin autossani nyt oleva versio. Ihme juttu. Luulisi että loppusyksyllä 2016 tehdastilauksena hankitussa autossa olisi uudempi versio. No, ei muuta kuin päivittelemään...
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#54
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Eberi alkoi taas estää sisäpuhallusta tuossa joulun alla, eli olisiko taas joku sulake paukahtanut. Laakkonen antoi ajan vasta tälle viikolle, joten huomenna tutkivat asiaa. Sopivasti tuli nämä kovat pakkaset, joten sisätiloiltaan lähtökylmällä autolla on nyt kalliista lisälämmittimestä huolimatta liikuttu nämä viikot. Toivottavasti saavat keksittyä jonkun pitkäaikaisemman korjauksen sisäpuhalluksen toimintaan. En alkanut itse edes etsiä mitään sulakkeita, hoitakoot kuntoon.

Suomen Renault-asiakaspalvelu antoi mulle pointterin storen asiakaspalveluun Englantiin, laitoin sinne pyyntöä potkaista mun fi.rlinkstore.com-käyttäjätunnustani jotenkin, että saisin logattua sisään. Katsotaan, miten hoituu.

Olenko jo muuten maininnut, miten mainio auto tuo Talisman on ajella aina vaan? 8)
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#55
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Täällä taas raportoidaan Talismanin taipaleita. Laakkonen fiksasi jälleen sulakkeen, jotta Eberi puhaltaa sisälle. Tällä kertaa laitettiin 10-ampeerisen tilalle 25-ampeerinen (alkuperäinen oli 5-ampeerinen)! Mielessä kävi jo palohälyttimen ostaminen... Selitys oli, että asennusohjeenkin mukaan sen kuuluukin olla 25A, mutta jostain syystä asennussarjan mukana oli tullut 5A sulake, eikä kukaan huomannut tätä asennusohjetta nähtävästi edelliselläkään korjauskerralla.

Mutta bummer, samalla keikalla havaitsivat jotain pientä nestevuotoa lisälämmittimen tienoilla, ja jotain muutakin kosteutta jossain muualla, ja näistä odotellaan tarvittavien varaosien saapumista, ja sitten taas auto Laakkosen pajalle. Ei hyvä, mutta parempi kuitenkin näin, että viitsivät vilkaista ja ehdottaa korjausta ennen kuin kaikki on auton alla.

R-Link Storen UK-supportin kanssa on tullut viime päivinä tarinoitua. Kivenkovaan väittävät sieltä lähettäneensä mulle vahvistusviestejä suomistoresta useampaan kertaankin, eivätkä ne kertaakaan ole tullut käyttämälleni postipalvelimelle saakka. Juu, spämmit on tarkistettu jne. Eivät sitten keksineet muuta kuin että rekisteröityisin uudelleen käyttäen eri osoitetta. No minähän käytin, etunimi.sukunimi-osoitetta, kun aiemmin käytin vain lyhyempää etunimi-osoitetta, joka siis on täysin samalla palvelimella. Johan tuli vahvistusviesti heti perille! ATK-hommia sen verran itsekin tehneenä väittäisin, että heidän systeeminsä nyt vaan oli jossain perätilassa, eikä kukaan jaksanut asiaa kummemmin tutkia, niin näin tämä nyt ratkaistiin.

Suomistoren loginin myötä se tarjosi Talismanille heti karttapäivitystä: versioon 2015.06, eli juurikin siihen samaan, joka autossa nähtävästi uutena olikin ja jonka GB-store "päivitti" 2014.12-versioon. Lataus USB-tikulle on tuolla juuri käynnissä, viikonloppuna katson, miten käy.

Laitoin storeen samalla kysymyksen karttapäivityksistä. Nyt kun käytän storea, se ehdottaa 12 kuukauden karttapäivityspalvelua hintaan 84,90 e lisämaininnalla "there will be at least 2 updates made available to you over 12 months." Kysyin nyt heiltä, että jos järjestelmä tarjoaa mulle nykyisen tilauksen voimin uusimpana versiota 2015.06, niin miten tämä kahden päivityksen politiikka vuoden aikana pitää paikkaansa. Melko suurella varmuudella tulen taas raportoimaan täällä, kun kuulen asiasta lisää ;D
 

Reino123

Nuorempi jäsen
Viestejä
14
Tykkäyksiä
0
#56
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Omat kokemukset tuosta R-link storesta (tietokoneella) ja päivityksistä. Rekisteröityminen onnistui ihan ok, vahvistuslinkki tuli ruotsinkielisenä, mutta siitä ei sinänsä ollut haittaa. Auton tiedoissa näköjään HUID-tiedot pitää kirjoittaa jättämällä alusta CAP-pois.

Yrityksistä huolimatta Toolboxissa en saanut auton tietoja näkymään. Lopulta selvisi, että autossa pitää yksityisasetuksissa olla tietojen jako päällä (Ilmeisesti ensimetreillä olin kuitannut kyselyyn ettei jaeta tietoja). Sen jälkeen kun ottaa "jäljen" sd-kortille, niin Toolbox tunnistaa auton tiedot.

R-link store (tietokoneella) tiesi ilman sd-korttiakin tarjota pakollista firmware päivitystä. Näkyy olevan kertalaakista sitten selvä jos onnistuu sähläämään. Ja sähläykseksi meni, eli ei näy missään sitten uutta mahdollisuutta lataukselle.

Karttaversiot, mitä oli tarjolla, olivat samat mitä muillakin eli vanhat. Ne olivat jo ennestään asennettuna.

Eli missä olisi parantamisen varaa. Kyllä minusta auton VIN-koodilla ja HUID-tunnuksella pitäisi olla ladattavissa firmware-päivitykset jatkuvasti. Mielellään lista versionumeroista ja päiväykset, jotta voi verrata autossa oleviin tietoihin. Missä tahansa televisiossa näin esimerkiksi nykyään on - vertailun vuoksi.

Autossahan näkyy firmware-versio kohdassa ohjelmistoversio ja käynnistysohjelman versio. Mutta navigointiedot-kohta autossa ei täsmää numeroinniltaan millään lailla R-link Storen (tietokoneella) versioihin, muutakaan tietoa kartoista autossa en ole onnistunut löytämään. (Autossa on myös suora R-link Store, jossa väittää että karttoja ei ole asennettu...)

Sitten oletuksia ja pohdintaa. Autossa on käsitykseni mukaan gprs-yhteys, jolla se kommunikoi suoraan Renaultille päin. Sen kautta ehdottaa lataamaan mm. push ilmoitukset ja käyttäjäprofiilit suoraan autossa. Nämä latasinkin ja käyttäjäprofiilin pystyi parittamaan puhelimen kanssa päivityksen jälkeen ja suojaamaan pin-koodilla. Eli oletan, että aika ajoin auto lähettää itsestään tietoa palvelimella, mikä sitten realisoituu myös R-link Storessa (tietokoneella) näkyvinä päivitysmahdollisuuksina. Itsellä tämä tarkoittaa toiveikasta odottelua, että päivitykset putkahtaa taas tarjolle. Tietty määräaikaishuollossa vaadin viimeistään asentamaan viimeisimmän firmwaren ja karttapäivitykset.
 

Reino123

Nuorempi jäsen
Viestejä
14
Tykkäyksiä
0
#57
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Kyselin ja varmistelin R-link 2 päivitysasiaa Renaultin asiakaspalvelusta. System Update/firmware-päivitys tehdään huollossa veloituksetta. Viimeisin päivitys olisi tullut kesällä 2016. Näkyvimpänä parannuksena joidenkin Android-puhelinten lippulaivamallien tuki. Versionumeroita en pystynyt tarkistamaan, kun soittivat minulle päin. Muut voi verrata tähän: 2.2.15.703 / 4711, veikkaan että ei ole uusin.

Viimeisin karttaversio on 2015.06. Pahoittelivat ettei uudempaa ole vielä tullut. Tavalliseen tapaan lupailivat piakkoin päivitystä saataville (vaikka 2016 ei ole tullut mitään päivityksiä).
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#58
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Pari kuukautta vierähtänyt edellisestä päivityksestä, on tässä taas ehtinyt sattua ja tapahtua. Voin vaikka aloittaa sellaisella tiedonjyvällä, että jos näette seuraavan viikon sisään Laakkosen Talisman-kylkimainoksella varustetun ruskean sedanin liikkeellä, se olen sitten minä ratissa. Eli oma Talisman on pajalla ainakin viikon. Lisää alempana.

Mitä nyt katson vanhoja kännykkäkuvia, R-Linkin softa on mulla 2.2.16.814/4981. Brittiläisen tuen kanssa tuli vaihdettua viestejä aika pitkään tammi-helmikuussa, ja tilanne on nyt sellainen, että R-Link 2 Toolbox tarjoaa mulle joka kerta asennettavaksi "Mise à jour du système":n eli järjestelmäpäivityksen, mutta USB-tikulle se lataa ja kopsaa vain pikkuruisen tiedoston, eikä autossa tapahdu mitään tikun syötön jälkeen. Eivät ole osanneet kertoa, miksi näin käy, eivätkä osaa katsoa palvelimen lokistakaan syytä (tämä jälkimmäinen vain omana toteamuksena, asiakaspalveluhan ei sitä tietenkään voi sanoa). Uusia karttoja ja päivityksen asentumista odotellessa, eli itselläkin on se 2015-peräinen karttasarja sisässä, ja softabugista johtuen jossain näkyy 2014.12 ja jossain näkyy 2015.06.

Noniin sitten takaisin Laakkosen havaintoihin. Tammikuussa siis sanoivat, että osat tilattu, tule myöhemmin asennukseen, laitetaan vuotava Eberi ja jakopään öljyvuoto tms. korjaukseen. Jakopäässä siis havaittiin jotain Eberikeikan yhteydessä, auton alle en ollut mitään huomannut vuotaneen. Helmikuussa tuli kutsu. Talisman oli pajalla kaksi päivää, koska moottori piti jakopääoperaation vuoksi kuulemma irrottaa. Eberi meni vaihtoon.

Muutaman päivän päästä tajuan, että parkkipaikallani oleva tuore läikkä ei olekaan normaalia räntäpaskaa vaan öljyä. Painelen huollon tiskille ja ottavat auton tsekkaukseen päiväksi. Tarkistuksen tuomio oli, että hae auto pois, joku tiiviste nyt vuotaa jakopäässä (tämä siis alkoi korjauksen jälkeen), osat tilattu, kutsu tulee perässä. Sen aikaa voi ajella vaikka vähän tiputtaakin. Hienoja öljyläikkiä tulikin sinne minne pysäköinkin. Öljyn pinta väheni tikun maksimista arviolta viidenneksen kohti minimiä tämän reilun kahden viikon aikana.

Eilen vein auton sovitusti taas sisään, että hoitavat vuodon kuntoon. Iltapäivällä tuli soitto, että auto jääkin nyt sinne, kunnes tulee lisää osia Ranskasta. Joku suojalevy tai öljypohja tai whatever, ei tullut puhelimessa tarkempaa käsitystä, kun hatutus valtasi mielen. Selkeästi ajokelvottomassa kunnossa ja käynnistyskiellossa anyway, kunnes osat tulee. Arvio oli 1-1,5 viikkoa, eli ainakin nyt ensi viikon loppuun ajelen myyjän ystävällisesti sijaisautoksi järjestämällä sedanilla. Sitten katsotaan tilannetta uudelleen.

Sanomattakin lienee selvää, että koko tämä episodi on ollut jokseenkin vitutusta herättävä. Ensimmäiset pari kuukautta meni loistavasti, sitten alkoi korjaamokierre Eberin ja nyt moottoriasioiden myötä. Ei ole hyvä asia, kun korjaamon koko tiskihenkilökunta tulee tutuksi, ja autolla on ajettu vasta 20000 km ja 8 kk.

Parempaa jatkoa toivottelen muille.
 
Viestejä
148
Tykkäyksiä
0
#59
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Kas, juuri äsken Eberiltä tuli kysely EasyStart Webin käytöstä. Olen mielissäni, että valmistaja on kiinnostunut tuotteensa kehittämisestä. Kysely oli pitkä ja monipuolinen, mutta vastasin todella mielelläni. Pääsin rastiruutuun-vastausten lisäksi kirjoittamaan vapaamuotoista palautetta, jotta voisivat ehkäpä korjata ongelmiaan (joista aivan päällimmäisenä on tuotteen typerryttävä hitaus kaikissa toiminnoissa). Olivat myös kiinnostuneita näkemyksistä tulevien uusien ominaisuuksien suhteen. Vaivanpalkaksi lupasivat vuoden ilmaisen jatkokauden, mitä pidän varsin kohtuullisena eleenä käyttäjää kohtaan.
 
Viestejä
55
Tykkäyksiä
0
#60
Vs: Talisman Sport Tourer dCi 160 Intens

Tulee noista tarinoista mieleen, että olisivatkohan Laakkosella rikkoneet jotain Eberin asennuksen yhteydessä.

Ihan heti en alkaisi Renaultia syyttelemään jos ennen Eberin asennusta ei mitään vuotoja ollut.
 
Ylös Bottom