GS II 2.0T (JM0W) 2005 - 7 paikkainen

meganekuski

Aktiivinen jäsen
Viestejä
791
Tsekkasin tämän auton osalta kuluja viimeisen 6 vuoden osalta. 6300€ on mennyt 2013 heinäkuusta tähän mennessä huoltoihin & katsastuksiin (ehkä joku katsastus puuttuu joukosta).

Elikkä vajan 1000€ per vuosi saanu laittaa auton huoltoon keskimäärin.
Aika lailla samoja hintalukemia korjauskuluissa näyttää mun Megane vm2000 .
Oletko laskenut kokonaiskilometrikustannusta autollesi? Eli siis kaikki mahdolliset kulut mukaan lukien. Mulla oli muistaakseni 0,199€/km.
 

Laguna00

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 817
Polttoaineita en ole seurannut/kirjannut talteen joten täysin kattavaa hintaa en saa laskettua. 225000 on nyt takana, ostettaessa 115000, vähän pyöristeltynä. 110 000km ajoille on tullut hintaa hankintahinta+6300€, joten se olis 0,115454545454€/km nurkissa, mutta jotain kuluja tosiaan puuttuu tuosta.
 

Laguna00

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 817
Jahas, sain aikaiseksi ottaa rypyn suoristuksen työn alle. Vähän aikataululla pilattu juttu mutta eiköhän toi ens viikoksi ole laitettu. Täytyy yhdet häät juhlia tuossa välissä mutta kun pitää vähän metalliakin liimata ;)
Josko ennättäisi tuosta juttua tehdä, voipi jäädä ehtimäti.

Ja jääkin kirjoittamiset tällä erää. Helma on nyt sentääs pohjaväreissä rypyn kohdalta. Vielä hivenen soft paklaa ja sitten koko helman maalaus uudestaan. Molemmin puolin.

Orginaali alustannosa löytyi vielä vasemmasta ulommasta raidetangon päästä.. Päästin sen pois paikaltaan, rälläkän vaati että sai levitettyä mutterin irto-osiksi ja rt-pään kierteen rennommalle otteelle. Tämäpäs se on tainnut narista edessä vasemmalla. Olenkin miettinyt mikäs sielä nyt vastaan panee. Kotioloissa vaan ei välystä saanut vielä esille. Leiman kanssa jatkuu matka vielä aurauskulmien suuntaukseen.

Muokkaus: No nyt on kuskin puoli koko matkalta hätäseen maalattu ja lakattu uusiksi. En lähtenyt luotisuoraa tms tuosta hakemaan. Kunhan on kunnolla ruosteet poistettu helmoista (aiempi maalaus oli maalin osalta näemmä soveltumaton..) ja ryppy ei paista silmään :)
 
Viimeksi muokattu:

Laguna00

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 817
Yhteinen matka tämän auton kanssa päättyi kuluneeseen vuoteen. 7-paikkaisen tarve on jäänyt vähälle joten jatkossa kolmella "tavanhenkilöautolla".
Auto meni vaihdossa eteenpäin. Jäi muuten tähän väriin sopivaa debeer maalia jemmaan, jos joku tarttee vois lähtä asevelihintaan
:)
 

Laguna00

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 817
Jep, näin se meni että ihan uuteen vaihtui. Tokihan näissä vanhoissa on aina jotakin mitä voisi laittaa vielä kuntoon.. Oma aika ei vaan anna periksi tehdä itse, eikä tuossa enää mahdu omaan autotalliin auton kanssa.
 

RelluPeki

...sama se sille...
Viestejä
81
Kiitos, kun olet jaksanut jakaa kattavasti kokemuksia Granden parista. Muutama homma listalla odottaa tekemistä, kenties kesälomaa. Meillä kolmas penkkirivi vielä vuosia kovalla käytöllä - toivottavasti ei ranskalainen lakoa alta. ;)
 
Ylös Bottom