Megane 4 1.2 tce huollot

Tmex

Clio IV
Viestejä
442
^jos vm -20 1.4 TSi 140 heppaa kestää 100 tkm, ties vaikka enemmän, mutta en tiedä kun olen ajanut 100 tkm täysin ongelmitta, niin kyssäri on montako vuotta meni että saatiin 1.4 TSi kestämään? Muistan kuinka työkaverilta hajosi mäntä 1.4 TSi koneesta ja sitä jauhettiin kahvihuoneessa, en muista enää mikä vuosi.
 

Janezki_

Jäsen
Viestejä
48
Joo samainen 1.4 tsi se oli tupla turbolla. Liene vuosi malli 08-09 en tarkkaan enää muista, mutta turboa hajosi ja vaihdelaatikko myös alkoi olla hajalla kun auto vaihtui. Ja tietysti jako ketju jo vaihdettu. Manuaali laatikolla oli se auto. Jarrut Jumitteli ja muutakin ongelmaa oli. Ei varmaan vaihtohetkellä oltu paljon yli 100tkm ajettu joten liene jo yli kymmenen vuotta ollut nämä tsi koneet.
 

rummukainen

Jäsen
Viestejä
90
Hei. Ajelin Megsu IV:lla nyt lomakiertueilla noin 3000km ja siis aikaisemmin keskusteltua öljynsyöntiä ei kyllä elfin öljyillä ainakaan ole. Toi nykiminen kylmänä on aina ollut, mutta ei se enää raivokohtauksia aiheuta. Imusarjaa en ole vielä irrottanut putsausta varten(ne kaksi anturia katsoin ja yritin puhdistella niitä). Siis vm 2016 ja yhtäkään vikakoodia ei ole ikinä ilmennyt(kop,kop,kop). Pikkuisen kyllä mietityttää yleensä noiden antureiden johtojen kunto jo nyt, kun niitä tarkemmin syynää. Mitenkähän kauan nuo ohuet muovipinnat kestänee hieshalkeamisia, murtumatta jne.
 

Tmex

Clio IV
Viestejä
442
Tehdäänkö vielä pähkinärouhe tms puhalluksia suoraruiskumoottoreille? Vissiin kallista? Tuo karstaisella ajelu ei kai hyvää kuitenkaan moottorille tee.
 

rummukainen

Jäsen
Viestejä
90
Hei. Siinäpä se. Mun Meganeen se tehtiin noin 30000km:n paikkeilla takuuseen. Yritin jo silloin kysyä, että paljonko kustantaa, en saanut vastausta. Virallisesti tällaista ongelmaa ei varmaan olekkaan. Samoin oli silloin yllätys aikanaan kun luin ranskalaisista lehdistä siitä öljynsyöntiongelmasta Megsun(ilmeisesti 3 megsu)kohdalla. joka koski kai noin 400000 autonomistajaa. Suomessa en ollut ikinä kuullut, enkä vieläkään tiedä kuinka Ranskalaiset sen selvitti. Eiköhän se kuitenkin varoita kun karsta alkaa aiheuttaa ongelmia.
 
Ylös Bottom