Uusi Twingo hävinnyt myyntiluettelosta

Heikmar

Aktiivinen jäsen
Viestejä
527
Tykkäyksiä
13
#2
Jotenkin liian oudon näköinen laite verrattuna vaikka edeltäjiinsä, jotka olivat ihan tyylikkäitä luomuksia. Lisäksi takamoottoriratkaisu varmaan mietityttää monia ja taisi olla jonkun autolehden testissä, niin mallin suuntavakavuutta ei ollut saatu aivan balanssiin.
 
Viestejä
356
Tykkäyksiä
9
#4
Ei se takatuuppari-Twingo ole tainnut käydä kaupaksi Suomessa Smartinakaan, vai lieneekö edes tuotu maahan Smart-merkkisenä.
Itse innostuin ihan kunnolla tuon GT-versiosta, jossa on kevyesti viritetty Clion 0.9 TCe -moottori. Mutta kaikki koeajoraportit toistivat samaa puutetta, että ajettavuus ei ollut GT-nimityksen tasalla.

Omasta puolestani on pitänyt tuo Twingo koeajaakin kyllä ja merkkiliikkeessä sitä tiedustelinkin. Mutta ei ollut silloin edes suoraan tilattavissa tavallistakaan Turbo-versiota saatikka koeajettavissa. Jäi sitten koeajamatta.

Nyt voisi kuvitella että Renaultin myyntistrategia (jos sellaista nyt Suomessa ylipäänsä edes on) olisi kaupata sitä pientä sähkäautoa kaupunkikuskeille. Mutta koska se on sähköauto niin en nyt viitsi mainita edes mallin nimeä :p
 

Fuego Turbo

Aktiivinen jäsen
Viestejä
2 030
Tykkäyksiä
24
#5
Veit kyllä sanat suusta, myyntistrategiaa ei kyllä ole ollut ikinä,eikä koskaan. Maahantuojan ja myyjien ( vanhojen) intressien yleensä ollut se,että se on vaan Rellu ja Volvon kilpailija. Tämä nykyinen maahantuoja on kyllä inasen paremmalla tolalla, mutta vaikeaa se Renaultin myynti on tällä hetkellä jos vaihtoehtoja on tasan yksi malli, joka vielä on pudotettu pois.
 

Moppi

Aktiivinen jäsen
Viestejä
632
Tykkäyksiä
13
#6
Sinänsä ei mitään takamoottorisuutta vastaan, mutta koeajolla ei tuntunut niin hyvältä ja hauskalta kuten voisi olettaa. I-sukupolvi on ollut kyllä Twingoista paras, Toinen antoi ainakin uutena. aivan erilaisen "pyykkilauta" vaikutelman jousituksensa vuoksi.
 
Ylös Bottom