Trafic mk3 2015 manuaalilaatikko

Ank

Nuorempi jäsen
Viestejä
2
Terve! Tuossa kesällä ostin ekan ranskattaren itselleni joten kyseisen auton rakenne yms kohtuu tuntematon. Ensinnäkin onko näissä 2014--> jotenkin paranneltu laatikkoa vahnemmista joista kuullut huomattavan paljon vaihteiston porsimista? Huomasin myös ajaessani + 100 kmh 6 vaihteella kevyttä ulinaa jostain moottorin suunnilta, pyörän laakerin vian suljin pois koska ääni ei mutkissa muutu. Olisiko mahdollinen ääni tulla laatikosta? Vähän päätä raavituttaa asia koska vain alle 60 k ajettu yksilö kyseessä. Kiitos jo etukäteen.
 

Fuego Turbo

Aktiivinen jäsen
Viestejä
2 330
Voihan se ulina tulla vaihteistossa, mutta jos mittarin mukaan ajaa 100 km/h , niin tod. Nopeus on varmaa 88-94? paljonko kierrokset? 6 vaihdetta ei tarvita kuin 120 km/h. Yleiseen rupee jos ajettu liian isoilla vaihteilla. Kannattaa myös tarkistaa laatikkoöljyn määrä ja kun vaihtaa ne, mikä on suotavaa, niin oikeat elffit sisään.
 

Ank

Nuorempi jäsen
Viestejä
2
Kierrokset siinä 2k paikkeilla. nyt tarkemmalla kuulolla ulinaa kuuluu myös muillakin vaihteilla ja suuremmissa nopeuksissa esim 130 mittariin.
 
Ylös Bottom