Trafic II avaimien lisäys

Viestejä
105
Tykkäyksiä
0
#1
Ihan noin ajatusleikkinä kyselisin, että millainen operaatio on avaimen lisääminen Trafic II pakettiautoon?

Millä laitteella tuo operaatio onnistuu ja mitä lähtötietoja siihen tarvitaan? Onko ajallisesti tai kustannuksellisesti millaisesta hommasta kyse?

Ihan noin niin kuin oppimismielessä olisi kiinnostunut tietämään, että miten homma tapahtuu ja onko se vaikeakin toimenpide? Missä asioissa siinä voi mokata ja onko lopputuloksena sitten se, että mikään avain ei toimi enää sen jälkeen :eek:
 
Viestejä
414
Tykkäyksiä
3
#2
Vs: Trafic II avaimien lisäys

Onhan täällä tuosta asiasta ollut ketjuja monestikin, eli hakua kehiin jos noin yksityiskohtaisesti haluat tietää.
 

MTI

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 021
Tykkäyksiä
0
#3
Vs: Trafic II avaimien lisäys

Ei se ihan yksinkertainen homma ole. Clipillä onnistuu mutta tarvii lisäksi toisen ohjelman joka tekee koodin.
Vanhat avaimet pitää käyttää kortinlukijassa myös jos haluaa että ne jatkossakin toimii.
Jaa mutta Trafikissa olikin normaali avain, siitä en tiedä.
YouTubesta varmaan löytyy ohjetta.
 
Viestejä
105
Tykkäyksiä
0
#4
Vs: Trafic II avaimien lisäys

No tuskin tulen itse koskaan mitään avaimia koodanneeksi. Ei vaan oikeastaan kiinnosta, mutta kiinnostaa siinä mielessä, että korjaamot tuosta operaatiosta jotain rahaa ottavat. Useimmiten se lienee ihan huomattavakin summa joka siirtää omistajaa?

Ei ole Clippiä ja kun mitään en noista ymmärrä, niin ei ehkä tulekaan... Jakoavain pysyy huomattavasti paremmin kädessä kun jokin USB tikku.

Kerran olen uusia avaimia autoon koodannut (ostanut työn) ja silloin istuskelin kahviossa ja näytti se asentaja laittavan autoon kiinni läppärin, hetken siinä rämpsytteli avaimia (ainakin vilkut vilkkuivat) ja lopuksi kirjoitettiin huomattava lasku. Ajattelin tuossa vaiheessa, että kovat kaulassa voisi joskus istua toimistossa ja ohjelmoida avaimia autoon sekä kirjotella komeita laskuja. Ei tuntunut vaativan kovinkaan hirveästi sitä osaamista, lähinnä nuo sopivat laitteet ja ohjelmat. Ne taitavat maksaa jonkin verran?

Silloin hylättiin yksi avain "kuluneena", ei painikkeet puhki. Avain kyllä toimi, mutta mietin, että kun nyt noita vaihtokuoria lähes kohtuudella saa kaupastakin, niin jos kuoret uusii, niin mitähän maksaisi saada avain mukaan järjestelmään?
 
Ylös Bottom