Sivuston alusta päivitetty

Ylläpitäjä

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
181
Sivuston ohjelmisto päivitettiin 24.10.2019 uusimpaan versioon. Ulkoasuun ei ole tullut varsinaisesti muutoksia, mutta myös ulkoasupalikka päivitettiin. Saattoi aiheuttaa muutoksia johonkin asetukseen, jota en vielä ole hoksannut. Jos huomaatte jotain ongelmia, niin laittakaa viestiä joko tähän ketjuun tai suoraan minulle yksityisviestillä.
 

maximi

Jäsen
Viestejä
180
Onko muilla ongelmia uloskirjautumisen kanssa? Tämän päivityksen jälkeen uloskirjautuminen keeeeeestääääää.... (puhutaan nyt minuuteista, eikä sekunneista). Tämä nyt ei sinällään ole mikään varsinainen ongelma, tavaksi on tullut jättää tuo aikaa vievä uloskirjautuminen "processing request"-tilaan omalle välilehdelleen...
Win 10 Pro (1903), selaimena chrome (Version 78.0.3904.87 (Official Build) (64-bit) ). Välimuistia ja evästeitä en ole tyhjentänyt.
 

Ylläpitäjä

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
181
Sivuston SSL sertifikaatti on vanhentunut 8.1.2020. Uusimisen kanssa pientä viivettä, mutta pitäisi tapahtua pikaisesti. Asian selvittely palveluntarjoajan kanssa meneillään ja ongelman korjaantuminen on nyt heistä kiinni. Pahoittelut aiheutuneesta haitasta.
 

Heikmar

Aktiivinen jäsen
Viestejä
650
Eilen ja tänään kolme eri konetta antoi vähän virusvaroitusta ennen tänne kirjautumista. Tuostako päivityksestä se johtui, sillä ei ole aikaisemmin ollut mitn ongelmia?
 

Ylläpitäjä

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
181
Herja johtui SSL sertifikaatin vanhenemisesta. Nyt sertifikaatti on päivitetty. Sivustolle ei ole asennettu mitään päivitystä. Laitoin vain tietona vanhaan aiheeseen, jossa otsikkona aiemmin tehty päivitys.
 
Ylös Bottom