Sandero stepway automaattina?

Pikkuhukka

Jäsen
Viestejä
353
no nyt tullut tietoa monesta eri lähteestä, ja stepway tomaattina kiinnostaa, mutta vääntöä on leikattu, josko cvt ei kestäisi pitkään, kun saa 600 kilon pintaan vetää kärryä, joka olisi tarkoitus, MUTTA HINTA KIPUU JOPA YLI 21 TONNIA kaikilla herkuilla!!! mulla vaimon mitsussa tuo sama loota thaimaan tehtailta ja en ole kuullut sieltä suunnalta isommiten lootaongelmista, josko pakkasten puuttuminen auttaa asiassa. ja se tavallisen hintakin pyörii 18 tonnin luokassa, toki ne kummatkin käyn koeajamassa, ennen kuin päätöstä teen (vaimo sanoi että met punainen cvt vain kelpaa, koko sitten erikseen).
Mitä varusteita olet siihen ottamassa jos yli 21ke tulee hinnaksi?
Sandero Stepway TCe 90 aut Comfort 17 799€ + kaikki mahdollinen tehdaslisävarustelu = 20459,76€ (Sitä multimedia hässäkkää ei kannata laskea kahta kertaa mukaan kun kuuluu Comfortin perusvarustuksiin). Tuohon hintaan jos löydät uuden saman kokoluokan auton noilla varusteilla niin kerro ihmeessä
 

Pikkuhukka

Jäsen
Viestejä
353
aha, no noita en tuolta hinnastosta osannut lukea. En ota kantaa millä hinaat kärryä, mutta saman hinta-/kokoluokan auto olisi silti kiva nähdä. Uutena. Olen näet heti kiinnostunut.
 
Ylös Bottom