Sähköikkuna jumittaa, GrandScenicIII

-jamo-

Jäsen
Viestejä
139
Viime aikoina on kuskin puolen ikkuna jumitellut alas laskettaessa. Eli kun ikkuna on avautunut noin 2/3 niin lasi tuntuu takertelevan vaikka moottori pyörii ja sitten pienen jurskahduksen saattelemana lonksahtaa alas. Ylöspäin nousee normaalisti. Liekö vaan voitelut kuluneet jostain liukukiskosta vai miten?
 

Whee

Aktiivinen jäsen
Viestejä
579
Suosittelen ettet availe sitä ikkunaa enään ennenkuin saat sen korjattua. Sieltä on saksinostin hajoamassa. Itsellä piti meganessa samanlaista takertelua kunnes sitten eräs sateinen päivä nostin hajosi ja lasi jäi puoliksi auki. Ja se tosiaan hajosi ihan muutamassa päivässä siitä kun huomasin lasin temppuilevan.
 

-jamo-

Jäsen
Viestejä
139
Ok, saattaa olla hyvä ajatus. Aattelin viedä öljynvaihtohuoltoon muutenkin viikon päästä niin voisivat katsoa tuota samalla. Ja vaihtaa oven stopparin, mikä naksuu välillä turhan voimakkaasti.
 

Whee

Aktiivinen jäsen
Viestejä
579
Joo se naksuva stoppari vaihtuu siinä samassa kätevästi, kun sitäkin varten pitää ovipahvi irroittaa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;)

Oli muuten aikamoinen korjaamoiden soittelukierros, että kuka pystyy ottamaan vastaan 5 minuutin varoitusajalla ja saa vielä varaosia. Tunnin hommahan se vaan oli korjata.
 

-jamo-

Jäsen
Viestejä
139
Ikkunamekanismissa ei ollut vikaa vaan voitelu riitti. Mukava yllätys kun huolto maksoi vähemmän kuin mihin olin varautunut etukäteen.
 
Ylös Bottom