Renault Megane 2004 soittimen vaihto

rellulate

Nuorempi jäsen
Viestejä
5
Tykkäyksiä
0
#1
Auton vakiosoittimesta ei löydy aux-liitäntää. Malli on Tuner List, ja siihen pitäisi joko saada liitin taakse piuhoineen, ja se pitäisi saada Suomesta. No nyt on jonkin aikaa jo yritetty etsiä mutta ei löydy joten alan olla pikkuhiljaa kypsä koko toosan vaihtoon.

Eli pitäisi joku soitin, ehdottomasti aux-liitännällä ja piuhalla ja suht halvalla hinnalla varustettuna, hankkia. Onko vaihto yksinkertainen (autotietämys tasoa kädetön), että kuitenkin nopea oppija saa sen pienellä hiellä aikaiseksi?Anteeksi sekava viesti.
 
Viestejä
195
Tykkäyksiä
0
#2
Vs: Renault Megane 2004 soittimen vaihto

En ole mikään Motonetin manne kiinni..anteeksi mannekiini, mutta ei nuo näytä paljo yli 50 euroa olevan aux-liitäntäisetkään..

Vaihdoin taannoin Pinohiiren soittimen alkuperäisen tilalle ja menee ihan ilman ongelmia, jos ei lasketa sitä, että jos haluat edelleen käyttää niitä ratin vivun kytkimiä myös uudessa radiossa, tarviit aika suolaisen hintaisen lisäjohtosarjan. Minä jätin irti ja kääntelen namikoista vain.
 

zeikki90

Kyllä se kuumaliimalla pysyy
Viestejä
920
Tykkäyksiä
0
#3
Vs: Renault Megane 2004 soittimen vaihto

Täällä on juuri tuo pioneeri kiinni, tosin ei toimi ratti säätimet mutta ei haittaa :), jos toisen mankan hommaat muista ostaa antenni adapteri,hinnaltaan 5e.
 
Viestejä
94
Tykkäyksiä
0
#4
Vs: Renault Megane 2004 soittimen vaihto

Tuner Listin korjauskokeilujen jälkeen minäkin päädyin Pioneerin soittimeen (http://www.verkkokauppa.com/fi/product/28024/fdfdn/Pioneer-DEH-4700BT-CD-autoradio). Ratin takaa löytyvät säätimet pimenivät, mutta sisäänrakennettu Bluetooth (+AUX ja USB) paikkaa sen verran paljon, että niitä en nyt jää kaipaamaan, etenkin kun ne saa tarvittaessa suht. hintavalla adapteripiuhalla takaisin kehiin. Antennille piti tosiaan ostaa Motonetistä muutaman euron adapteri ja sitten soittimen hyvän istuvuuden takaamiseksi sovitinlevy (esim. http://www.autoviihde.com/ct24rt03.html). Nyt soitin osaa paljon Tuner Listiä enemmän ja autossa on myös toimiva handsfree, joten rattisäätimien toimimattomuus ei paljoa paina.
 
Ylös Bottom