Renault laguna 2 hatcback 1.8 2001 abs ongelma

Hente

Nuorempi jäsen
Viestejä
1
Tykkäyksiä
0
#1
abs valo,serv valo,punainen jarrujen merkkivalo(sama kun käsijarrun valo) ,punainen stop valo ja ajotietokoneessa lukee punaisella braking fault.Jarrut muuten normaalit,mutta lukittuu liukkaalla.Vikakoodi (DF 185)jarrutehostimen magneettiventtiili.Jarrutehostin vaihdettu(käytetty),mutta valot palavat ja antaa saman vikakoodin,yritetty myös nollata tuloksetta.Missä vika?Startatessa vilauttaa ajotietokone:URGENT:CHECK BRAKE ASSIST.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
109
Tykkäyksiä
0
#2
Johto tai liitintä veikkaisin seuraavaksi jos se magneettiventtiili vaihtui kerran?

Samoja neuvoja tosin kaivataan.. Laguna parkkeerattu syyskuussa pihaan. Ladatulla akulla lähti käyntiin nätisti mutta samantien nuo samat valot jäävät palamaan (auto ei siis edes liikkunut). Jarrunesteet aavistuksen harmaat, mutta säiliö täynnä. Torque Pro ei (tietenkään) näytä mitään vikakoodeja. Saako noita millään muulla kuin Clip:llä yhtään luettua? Pihassa reilut kymmenen metriä edestakaisin ei vaikuttanut mitään - jarrut vaikuttavat toimivan. Pitää laittaa talvirenkaat alle ja käydä varovaisella ajelulla lähiteillä.
 

maanma

Aktiivinen jäsen
Viestejä
830
Tykkäyksiä
7
#3
Veisin lämmitettyyn parkkihalliin kuivumaan ja ajaisin sen verran, että auton sisälämpö >+32 astetta, jotta kuivuu myös sieltä.

Sitten varmistaisin akun kunnon. Tässä on se riski että vikakoodi tallentuu pysyväismuistiin.
 
Viestejä
109
Tykkäyksiä
0
#5
Ilmojen lämpenemisen myötä tuli motivoiduttua edes vähän. DDT4all + vanha halpis BT ELM lukija yhdistelmällä sai näkyviin vikailmoituksen "brake booster solenoid or ev" eli googlen mukaan juuri tuo abs yksikkö. Koitin nollata vikakoodin mutta ei suostu lähtemään.
 
Ylös Bottom