Renault laguna 2 hatcback 1.8 2001 abs ongelma

Hente

Nuorempi jäsen
Viestejä
1
Tykkäyksiä
0
#1
abs valo,serv valo,punainen jarrujen merkkivalo(sama kun käsijarrun valo) ,punainen stop valo ja ajotietokoneessa lukee punaisella braking fault.Jarrut muuten normaalit,mutta lukittuu liukkaalla.Vikakoodi (DF 185)jarrutehostimen magneettiventtiili.Jarrutehostin vaihdettu(käytetty),mutta valot palavat ja antaa saman vikakoodin,yritetty myös nollata tuloksetta.Missä vika?Kannattaisko ladata akkua ja jos ottais akusta plussapuolen irti joksikin aikaa nollaantuskohan vikakoodit?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
97
Tykkäyksiä
0
#2
Johto tai liitintä veikkaisin seuraavaksi jos se magneettiventtiili vaihtui kerran?

Samoja neuvoja tosin kaivataan.. Laguna parkkeerattu syyskuussa pihaan. Ladatulla akulla lähti käyntiin nätisti mutta samantien nuo samat valot jäävät palamaan (auto ei siis edes liikkunut). Jarrunesteet aavistuksen harmaat, mutta säiliö täynnä. Torque Pro ei (tietenkään) näytä mitään vikakoodeja. Saako noita millään muulla kuin Clip:llä yhtään luettua? Pihassa reilut kymmenen metriä edestakaisin ei vaikuttanut mitään - jarrut vaikuttavat toimivan. Pitää laittaa talvirenkaat alle ja käydä varovaisella ajelulla lähiteillä.
 

maanma

Aktiivinen jäsen
Viestejä
825
Tykkäyksiä
6
#3
Veisin lämmitettyyn parkkihalliin kuivumaan ja ajaisin sen verran, että auton sisälämpö >+32 astetta, jotta kuivuu myös sieltä.

Sitten varmistaisin akun kunnon. Tässä on se riski että vikakoodi tallentuu pysyväismuistiin.
 
Ylös Bottom