Renault Laguna -03 etupuskurin irroitus?

mikama83

Nuorempi jäsen
Viestejä
6
Moi! Pitäisi otsikon autoon vaihtaa umpiot kun alkuperäisistä ballastit menny ja olisi vaihtoumpiot varastossa. Vaatii ilmeisesti puskurin irroituksen mutta huonosti olen ohjeita tai kuvia löytäny.

Onko jotain erikoista mitä pitäisi tietää? Kiinnityspultteja varmaan puskurin alapuolella,sisälokarin takana ja konehuoneessa puskurin päällä? Onko muualla jotain? Kriittisin vaihe on varmaan se kun pitää "repäistä" puskurin sivuilta se puskuri irti ja ettei siinä mitään hajoaisi.

Jos ohjeita/vinkkejä niin olisin kiitollinen :) Ei ole oma auto kyseessä joten sitä suuremmalla syyllä tutustun aiheeseen jo etukäteen.
 

mikama83

Nuorempi jäsen
Viestejä
6
Umpiot vaihdettu ja valot toimii, mutta uusi ongelma. Toinen umpio kerää vesipisaroita sisäpuolelle :/ Onko sitten joku vuoto vai eikö eikö toimi ilmanvaihto? Umpiot siis otettu purkuautosta. Nyt vaarana että hajoaa tuostakin ballasti jos vettä valuu sinne umpion pohjalle.
 

mikama83

Nuorempi jäsen
Viestejä
6
Kuvassa umpion yläosassa näkyy halkeama joka on varmaan todennäköisin paikka josta kosteus pääsee sisälle. Ilmanvaihdon parantamiseen joutuu kyllä sitten taas ottamaan koko umpion irti.
 

Liitteet

Mustis v6

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 385
Riittää kun maskin ottaa pois, lauhduttimen ja puskurin väliin kyllä mahtuu porakone.
Kannattaa sitten porata mustaan runko osaan ettei halkea "lasi".
Yläpuolelle sitten lukkopellin ja "lasin" väliin.
 

mikama83

Nuorempi jäsen
Viestejä
6
Porasin nuo reiät ja siitä oli kyllä apua. Mutta nyt on aika lähellä että lähtee vaihtoon koko auto. Viikon sisällä useasti herjannu kaasuläppää ja jääny aina keskelle ruuhkaa :( Mitään kallista osaa tuohon ei viitsi enää alkaa vaihtamaan. Pitää varulta vielä kokeilla saisiko johtoja heiluttelemalla vikaa päälle että jos hyvällä tuurilla olisi piuhassa/liittimessä vikaa. En usko että kaasuläppä itsessään on viallinen.
 
Ylös Bottom