• Kerhon vuosikokous pidetään 25.7. Scandic Siuntiossa kesätapahtuman yhteydessä.

Renault 5 GTX -89

hhelminen

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 877
Tuliko hankittua Oulun läänistä?
Tarkennetaan samalla että tuli myyjän vuoksi myöhemmin vähän petetty olo, autossa ei ollut flektiä lainkaan (jota ostaessa talvella ei tietenkään huomannut koska kone ei edes lämmennyt riittävästi jotta flektiä olisi tarvinnut), kun kyselin puuttuvn flektin perään ei myyjä sanojensa mukaan tiennyt asiasta mitään (vaikka oli vaihdelaatikkorempankin tehnyt).
Toisen avaimetkin piti saada ja näistäkään ei koskaan mitään kuulunut vaikka kyselin tekstarilla myöhemmin näidenkin perään..
Flektin sain onneksi ykköskopan Cliosta joka oli muutoin täysin samanmallinen kahta kiinnikereikää lukuunottamatta ja sopi kahden kiinnikereijä porauksen jälkeen paikalleen.
No, ehkäpä seuraavat ostajat ovat sitten tarkempia kun oulun läänistä relluja hakevat..

Tänään tuli pitkästa aikaa ajettua pieni lenkki tankkausta ja talven seisokkia varten, hankinnan jälkeen trippimittarin mukaan ajettu 644 kilometriä ja tankkiin upposi ysiviitosta 29,8 litraa joka tekeen keskikulutukseksi 4,62 ja risat!
Syyshuoltokin tehty, jarrunesteet, öljyt ja kaikki kolmpe putsaria on vaihdettu.
Uusia osiakin on hankittu varmuuden vuoksi odottamaan laittoa, kuskinpuolen umpio (on hivennen tummempi kuin repsikan), jäähdytin, vesipumppu, lämppärin kenno, vesiletkut niin lämppärille kuin jäähdyttäjällekin, etuputki ja etujouset kääntölaakereineen (haluan tuon originelliin eli suoraan asentoon, nyt edessä on kuulemma matalemmat turbon jouset)..
Vielä hankinnassa olisi uusi bensapumppu..
 
Ylös Bottom