pyyntö ylläpidolle

Viestejä
213
Tykkäyksiä
0
#1
Voisiko päivittää tiedon Lahden kuukausitapaamisien ajankohdasta ja paikasta. ( Laitoin tiedon foorumin "yleinen keskustelu" -otsikon alle.)
Tapaamiset siis: Kuukauden ensimmäisenä parillisen viikon tiistaina klo 19. Paikkana St1 Hollola ( Kukonkoivu )
 

Jorma

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
314
Tykkäyksiä
2
#2
Vs: pyyntö ylläpidolle

Päivitetty. Jatkossa kannattaa laittaa sähköpostilla, koska se tulee luettua useammin.
 

Ylläpitäjä

Ylläpitäjä
Ylläpidon jäsen
Viestejä
165
Tykkäyksiä
10
#4
Se on"sisäänrakennettu" tietosuojakäytäntöön. Tätä on päivitetty EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) ja henkilötietolain (523/1999) vaatimusten pohjalta. Sisältää myös kaikki tiedot jotka aiemmin oli henkilörekisteriseloste- nimellä kulkeneessa dokumentissa.

https://renaultkeskustelu.net/foorumi/help/privacy-policy/

Sivuston alustan vaihtuessa pyysimme kaikilta käyttäjiltä hyväksynnän päivitettyyn tietosuojakäytäntöön ja sääntöihin. Oletan että tuossa yhteydessä jokainen luki nämä lävitse. Tämä hyväksyntä pyydettiin koska tuo seloste kirjoitettiin uusiksi sivuston alustan vaihdon yhteydessä. Käyttäjän suostumusta henkilötietojen keräämisen perustana käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 6 artiklan 1 kohdan a alakohdassa. Tämä täyttyy kun käyttäjä rekisteröityessään antaa tunnuksen luontiin tarvittavat tiedot ja hyväksyy palvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytännön. Jos näitä muutetaan merkittävästi, pyydämme uudelleen vahvistetun suostumuksen. Eli toimintaa on samalla terävöitetty tämän osalta. Tosin mitään arkaluontoisia henkilötietoja täällä ei kerätä, eikä tulla keräämään. Ja mitään ei jaella eteenpäin.

Sekä tietosuojakäytäntö että säännöt ovat aina saatavilla sivuston alareunassa olevien linkkien kautta
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom