Peruutuskamera Renault Talisman

Imppu

Nuorempi jäsen
Viestejä
4
Tykkäyksiä
0
#3
Autossa on peruutustutka haluaisin vaihtaa peruutuskameran. Tarvitsisin paketin jonka
Voisi asentaa R-link 2 näytölle.
 

Mr.Blue

Mustat Rellut
Viestejä
163
Tykkäyksiä
4
#4
Jos saksan kieli taipuu tai kääntyy kääntäjällä, niin tuolla keskustelua aiheen tiimoilta. Kamera ja asennus riippuu myös paljon siitä, onko sulla farkku vai porrasperä (ainakin erilaisten alkuperäistarvikkeiden/-varaosien osalta). Liitteenä zipattuna ko. keskustelussa oleva kameran asennusohje pdf:nä (varaosanro 82 01 673 453 porrasperään).
 

Liitteet

Viimeksi muokattu:

Mr.Blue

Mustat Rellut
Viestejä
163
Tykkäyksiä
4
#6
Jep, no farkkuun on sitten jokin eri osa kuin yllä mainittu, mutta eiköhän senkin osanumeron pysty jostain selvittämään.

Mainitsit, että "vaihtaisit" tutkan kameraan. Näinhän sen ei tarvitse olla, vaan molemmat voivat toimia samanaikaisesti, ainakin jos ovat orkkisosia, ja varmaan jälkeenpäinkin voi sillä tavalla asentaa ja ohjelmoida. Mulla on tuossa Intens-Talismanissa molemmat samanaikaisesti päällä peruuttaessa.
 

Mr.Blue

Mustat Rellut
Viestejä
163
Tykkäyksiä
4
#10
Myönnän, etten asiasta käytännössä tiedä saati sitten ymmärrä juuri akateemista kiinnostusta enempää... joten en pystyne juurikaan auttamaan valinnassa tai teknisissä asioissa.

Guuglasin tuon "rvc interface Renault r-link 2", ja jos hakuni johti oikeaan/samaan paikkaan, niin käsittääkseni kyseessä on ainoastaan jokin sovitin etu- ja takakameroille, ilman kameroita. Hintakin oli korkeampi kuin orkkiskameralla johtosarjoineen. Maalaisjärjellä voisi kuvitella, että tuollainen alkuperäisvaruste voisi olla helpoin asennettava, kun asennusohjeen mukaan oli suoraan ohjelmoitavissa R-Linkiin, CAN Clipillä vain niks ja naks ;). Siis jos valmius jo on olemassa. Mahtaako eri varustetasoissa olla eri valmiuksia vai meneekö heittämällä kaikkiin, kunhan keskinäyttö vaan löytyy, sitä kannattaisi kysellä vaikka merkkihuollosta? Jos etukameraakin halajaa, niin tiedä vaikka sillekin olisi ohjelmallinen valmius autossa.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom