peruutuskamera Capture / Clio 2014-

Viestejä
351
Tykkäyksiä
2
#21
Ei minulla ole enempää antaa neuvoja, mutta luulen, että se vaatii jonkinlaisen ohjelman perään,että alkavat keskustella keskenään. Toinen vaihtoehto, jos voi, on palauttaa laite takaisin. Palautukseen kannattaa laittaa palautuksen syyksi laittteen toimimattomuus.
 
Viestejä
385
Tykkäyksiä
6
#22
Merkkiliikkeet on vähän haluttomia asentamaan asiakkaan omia osia tai asentamaan alkuperäistä ohjelmistoa muokkaavia ohjelmistoja autoon. Syy siihen on ihan puhtaasti korvausvastuussa eli kuka vastaa jos...

Mutta tämä ongelmahan on puhtaasti ohjelmistollinen. Jos merkkiliikkeen pojat ei osaa laittaa raksia ruutuun, että autossa on peruutuskamera niin sitten kannattaa harkita ulkopuolisen ohjelmiston hankintaa. Menacon lisenssi maksaa 59,90€ ja sillä saa aktivoitua autosta puuttuvia ominaisuuksia käyttöön mm juurikin se kaivattu peruustuskamera. Lisäksi asennuksessa tarvitaan radionkoodi joka pitää myös selvittää.
 

kimbe

Aktiivinen jäsen
Viestejä
792
Tykkäyksiä
10
#23
Minulla on luja usko, että vielä tuo kamera jonain päivänä toimii niin kuin pitääkin...
Kuten aiemmissa viesteissä todettu, niin se näytön ohjelmisto ei mitä ilmeisimmin oletuksena sitä kameraa tue, koska sitä ei alkuperäisasennuksena siinä ole. Eli se vaatii sitä tukevan firmwaren joko renun toimesta, tai sitten vaihtoehtoisen firmiksen muualta. (Mikä softaversio sulla siinä nyt muuten on?)

Tuo voi olla aika ongelmallista saada sitä firmwarea renun puolelta, koska sitä kameraa ei siinä tehdasasenteisena ole, niin eivät sitä varmaan huollossakaan ihan tuosta vaan saa sinne päivitettyä. Eli vaihtoehdoksi jäänee sitten se vaihtoehtoisen firmwaren asentaminen. No, ainoa realistinen vaihtoehto tässä tapauksessa taitaa olla tuo Menaco, joka maksaa sen n. 60€ (https://mena.co/). Kaikkia kameroita se ei tue ja oma riskinsä tietenkin mennä firmwarea päivittämään, mutta sen alkuperäisen saa sinne myös takaisin, jos homma ei syystä tai toisesta toimi. Käsittääkseni tuon Menacon mukana tulee jotain muitakin "lisäominaisuuksia".
 
Ylös Bottom