OBD2 lukija Renault Master Maxi 150 dci 2008

Jean-Micael

Nuorempi jäsen
Viestejä
17
Mikäs lukija/konnektori on sopiva ao laitteeseen? Amazonista löytyisi postikulujen kanssa vajaalla 20 eurolla.

Entäpäs softa?
Luureina on sekä Iphone ja Anrdoid

Turvatyynyn valo pitäisi sammuttaa, en ole tutkinut tarkemmin, onko johtonipussa vai varsinaisissa välineissä vikaa. Eikölhän se selviä. Tuon urakan jälkeen lukija voisi toimia aktiivilaitteena polttoainetalouden seuraamiseksi.

Kokemuksista ennakkoon kiittäen,

j-m
 

Jean-Micael

Nuorempi jäsen
Viestejä
17
Vs: OBD2 lukija Renault Master Maxi 150 dci 2008

Vastataan tähän itse:

Icarsoft 907 lukee valtaosan parametreistä ja sillä voi myös nollata virheitä. Icarsoftilla ei kuitenkaan voida ohjelmoida boxeja, siihen tarvitaan Clippiä.

Icarsoft toimii itsenäisesti, maksaa noin satasen amazonista ja 160 suomesta tilattuna.
Clip vesiosta ja paikasta riippuen 120-160 eur, vaatii lisäksi läppärin ja tuurista riippuen 1-20 h asennusta.

Pääosa dieseleihin tarkoitetuista elm klooneista toiminee ok moottoridatan kanssa.Kuitenkaan Airbagin yms. sielunelämään niillä ei pääse käsiksi.

Esim. https://www.e-ville.com/fi/3045309-obd2-bluetooth-ja-wifi-lukijat/3178-elm327-bluetooth-vikakoodinlukija.html?gclid=EAIaIQobChMI6a-P1tn51gIVlYKyCh0ltwKUEAAYASAAEgIErPD_BwE

Amazonista ELM clooni löytyy vajaalla kympillä. Kannattaa tilata jatkopiuha samalla, jos haluaa käyttää usein ajon aikana, jää muuten virrat päälle. Tarkkana lähetyskulujen kanssa. Mulla maksoi piuhan kyyti noin 8 eur, mutt tuli 1,5 eur/kpl.

wifi versio toimii myös iphonen kanssa, bt versio vaatii anroidin.
 

jelaitil

Jäsen
Viestejä
191
Vs: OBD2 lukija Renault Master Maxi 150 dci 2008

Vanha topic mutta vastaan silti. Ostin ebaystä renault-com palikan (edullisempi kuin clip) ja tekee myös vaikka ja mitä. Voin suositella.
 

matava

Jäsen
Viestejä
35
Mietin tässä kun itsellä on ongelmia ja autona Renault Master DCI 3.0 2005. Nissanin ZD3 202 koneella. Onkohan kukaan onnistunut menemään sisään EML327 palikalla Mastereihin ylipäätään. Jos on niin millä ohjelmalla sais parhaiten tietoja esiin. Vikakoodit (jos niitä on) näkyy ilmeisesti vähän kaikilla, mutta saako näkymään MAf anturin tietoja, raili /pumpun paineita tms. Tai onnistuuko suuttimien koodaus. Vai pitääkö näihin olla pari pykälää rankemmat ohjelmat, lukija ja softat läppäriin/tablettiin?

Oliskohan jollain tietoa asiasta...
Oliskohan mahdollisesti Tuusulan lähistöllä ketään jolla olis sen verran kattavat laitteet halussa ja olis innokas pientä korvausta vastaan lukea koodeja jos vaikka niistä sais vinkkejä viean etsintään..
 

matava

Jäsen
Viestejä
35
Noniin, jospa tähän vastaustulvan väliin laitan itsekin jotain..

Eli ostin myös sen Renault-Com /Superscan softan ja ajaa kyllä asiansa. Enemmänkin mitä on tarvis joten voin suositella.
 
Ylös Bottom