Myydään Rellu 25, GTX

Sirne

Nuorempi jäsen
Viestejä
2
Tykkäyksiä
0
#1
Morjens,

Olisi nyt myynnissä työjuhtana käytetty Rellu25, on vaihdettu hihnaa, laakerit, laturin hiilet, sytytyspuola ja tulpat ja mitä nyt milloinkin on pitänyt vaihtaa. Vähän on kyljessä alkanut yhdessä kohtaa rumasti ruoste kukkia, pohjasta ei tullut viime leimalla mitään sanomista; hitsattu ~20h pohjaa kolmisen vuotta sitten. Kokoajan ajossa on auto ja leimaa huhtikuu 2020 lopulle. Ei ole missään kauneimmassa kunnossa ja kaikenlaista pikkuvikaa löytyy niinkuin vm-89 autosta nyt voi olettaakkin. Tämä on siis sillä 2.2L ruisku koneella, R25 Berliner GTX. Ollut joku vähän parempi malli aikoinaan kun esimerkiksi ranskaa puhuva ajotietokone löytyy, sekä vakionopeudensäädin joka ainakin viimekoitolla vielä toimikin! ;)

Autolla on ajettu ~200 000km, ollut siis melko vähällä ajolla ja moottorin puolestahan tuolla ajelee vielä pitkät pätkät, hyvin sisään ajettu on. Autoa voi tulla katsomaan Vammalaan tällä viikolla, ensiviikolla näillä näkymin auto on Helsingissä jossa sitä voi kans tulla katsomaan. Vaatisi pientä pintaremonttia että saisi kunnolla kukoistukseensa eikä itsellä ole nyt semmoiseen ollut aikaa eikä jaksamista niin pistetäänpäs kiertoon. Ollut minulla nyt viitisen vuotta eikä ole oikeastaan mitään ongelmia ollut koskaan leiman kanssa, toisaalta aina katsottu ennen leimaa että ei ole ongelmia että. Niin.

Tulevia remontteja on tiedossa ainakin jarrulevyt (palat vaihdettu 1kk sitten), pallonivelen kumit varmaan pitäs uusia, vuotaahan tuo ohjaustehostimen nesteitä vähän, hmm. Ulkoisesti etupuskurissa on pieni murtuma, yksi sivulista puuttuu (on kyllä tallessa, mutta ei paikoillaan), sitten se ruoste kolo siinä kohti mistä tuo lista on lähtenyt irti juurikin. Sitten kuskinpuolen oven avainreikään on jäänyt väärällä avaimella avaamisyrityksen myötä pieni metallin pala, joten ei aukea avaimella kuskin ovi (vaatisi että ottaa irti tuon lukon ja koputtelisi sen metallin palan pois sieltä, eipä ole tuotakaan ehtinyt). Keskuslukitus pelittää kyllä kaukosäätimellä, paitsi että nyt on paristot kaukosta loppu. Tässä nyt suurinpiirtein kaikki mitä tulee edes mieleen, kohtuu siistissä kunnossa on kuitenkin sisältä käytetty ilmeisesti lähes kautta aikojen penkin suojia jotka on otettu pois pari vuotta sitten, eli penkit vaikka erittäin siistit.

Hintaa vehkeelle laittaisin sen 700euroa mutta siitäkin voidaan aina keskustella, auto siis on täysin käyttökuntoinen ja sen saa ajaa pihasta pois se joka rahat lyö käteen. Toivoisin tietty että tämmöinen hyvä auto pääsisi paikkaan missä se jaksettaisiin laittaa ulkoisesti hyvään kuntoon, vähän menee ehkä hukkaan omissa käsissäni noin hyvä auto kun ei ole muuta virkaa kun työjuhtana oleminen.


Yhteydenotot mieluiten sähköpostiin: ikaulau(at)gmail.com
 
Ylös Bottom