Murros? Video!

Hcjussi

Nuorempi jäsen
Viestejä
7
Tykkäyksiä
0
#1
Tuommoista ääntä pitää ja kuuluu molimpiin suuntiin kääntäen/pyörien ympyrää sekä eteen että peruuttaen. Eikä tarvii olla ihan tappiin asti käännettynä. Ja ainoastaan veto päällä.


Auto: laguna II, 1.8 bensa FARKKU vm 2003.
 

Hcjussi

Nuorempi jäsen
Viestejä
7
Tykkäyksiä
0
#3
Sitä tässä arvellu. Mitään ääniä ei kuulu mitenkään muuten kuin ajaa ympyrää ja antaa kaasua tai hiljaisella vauhdilla pyörät pikkusen pikkusen linkussa kun kääntyy ja kaasuttaa. Otin murroksen kuminkin pois ja pyörittelin ilman rengasta niin ei mitään ääniä tai väljää tunnu. Uutta rasvaa laitoin, noh ei tietty apua. Nyt pitää sitten arpoa et kumpi ulompi murros, 27/32 vai 27/37. Motonet kyllä antaa tuolle koneelle tuon ensimmäisen ja isompi v6 koneelle ja isolle dieselille tuon tokan. Kait tähän malliin sen pystyy vaihtamaan ettei tarvii koko vetaria vaihtaa?
 

Moppi

Aktiivinen jäsen
Viestejä
575
Tykkäyksiä
7
#8
Jos autolla on ajettu 250 tkm ja enemmän on kyllä sisäpäässäkin löysää.. heiluuko ratti edestakaisin missään vaiheessa ajoa? oon aina pitänyt helpompana vaihtaa koko akselin kuin pelkän nivelen.
 

Hcjussi

Nuorempi jäsen
Viestejä
7
Tykkäyksiä
0
#9
Sekin kävi mielessä. Ajettu 288tkm. Eka Laguna ja nyt ajanu n. 2000km ja yllätyin miten vakaa ajaa. Ei puolla tai hypi minnekään. Tuo ääni tuli yllätyksenä kun yksi päivä ajoin kotipihaa ja joutui kääntämään pyörät linkkuun ja samalla kaasua antaa. Ja sanottakoon vielä se että ääni ollut siitä lähtien kun ostin eikä ole muuttunut tuosta. Vaihteisto automaatti. Ajossa ei huomaa mitään vaikka kuin äkkinäisesti kääntelee jne. Vetoakselitkaan ei hirveen kalliita ole ainakaan saksa kaupoissa ni jos sit molemmat puolet samalla kertaa.

Kyllä on vetoakseleita eri pituisia ja osa käsi ja osa automaatteihin. Toisissa lukee ja toisissa ei... Noh, kattoo nyt mitä tekee! Kiitos kaikille vastanneille. Olkoon video täällä mallina jos jollain sama ongelma!
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom