Meganen huoltovalo

Draga

Jump in, lets save the world.
Viestejä
50
Vs: Meganen huoltovalo

Tästä foorumilla muistaakseni muuallakin, mutta Google Docsista tutkien. Tein nuo ohjeet itselleni pohjautuen jonkun viisaamman sanoihin.

Renault - Huoltovalon nollaus (Jakoavain)

1) Kortti paikoilleen
2) Vaihde ykköselle
3) Jarrupoljin pohjaan
4) Paina START = virrat päälle (ei käyntiin?)
5) Valitse näyttöön "SERVICE IN / OIL CHANGE APPROACH" -valikko
6) Tripin nollausnappi pohjaan kunnes näyttö alkaa vilkkua (Alempi painike)
7) Pidä edelleen nappula pohjassa, mutta samalla paina "oikean puoleisen viiksen päätä", kunnes
näyttö ilmoittaa 30 000
8) Löysää molemmat napit - Huoltoväli nollattu

"Moron!

Muistaakseni kortti paikoilleen, ykkönen päälle, jarrupoljin pohjaan, painat START namiskuukkelia = virrat päälle. Valitset tieturin näyttöön "SERVICE IN". Painat tripin nappulaa kunnes alkaa näytössä vilkkua. Pidät tripin nappulan edelleen pohjassa ja samalla painat oikean puoleisen viiksen päätä kunnes näytössä on 30 000 (tai mitä bensa-autoissa on huoltoväli, dieselissä tuo 30tkm) löysäät molemmat napit - huoltoväli nollattu - muistaakseni, ei paha rasti mutta kun on edellisestä kerrasta n. puoli vuotta aikaa niin en tarkalleen muista mutta jotenkin noin se meni. Ei se itsellänikään ekalla kerralla onnistunut - ainoa joka kokeillessa voi mennä vikaan on se että nollaa tieturin arvot mm. keskikulutuksen eli ei kovin suurta tuhoa tule.

Anteeksi epätäsmällinen vastaukseni Nolostunut. Taitaapa sittenkin olla niin että kun huoltoväli lähestyy tai on jo ohitettu niin siinäpä ei enää luekaan "SERVICE IN" vaan "OIL CHANCE APPROAHC" tai jotakin siihen suuntaan Epävarma. Tarkoitan kuitenkin sitä lukemaa joka kertoo kuinka kauan on jäljellä seuraavaan huoltoon. "
 

d_a_mage

Jäsen
Viestejä
191
Vs: Meganen huoltovalo

Ei kai tossa tarvinnut mitään vaihteiden ja jarrujen kanssa pelata? Tai sitten ne tulee automaattisesti selkäytimestä :)
 

kimbe

Aktiivinen jäsen
Viestejä
2 094
Saako kysyä minkä vuoden megane on sinulla draga
Ei kysyvä tieltä eksy... mielenkiinnolla odotellaan, että tuleeko vastausta 11 vuotta vanhaan ketjuun. Varsinkin kun kaveri ollut viisi vuotta sitten viimeksi foorumille kirjautuneena.
 
Ylös Bottom