MEGANE RENAULT SPORT - NYT SUOMESSA

kimbe

Tunnettu jäsen
Viestejä
2 913
Onko sinulla kimbe muuten joku PDF-muotoinen hinnasto tms., jossa on nuo automaattivaihteistenkin tarkemmat hinnat?
Tuollainen ennakkomyyntihinnasto on jäänyt talteen.

Edit: Poistin isomman liitetiedoston. Hintatiedoista kuva ohessa.

1687951499656.png
 
Viimeksi muokattu:

Vompatti

Nuorempi jäsen
Viestejä
17
Jos RS lopetetaan kiire tulee. Olen ajanut talvet ja huonot kelit Megane 2 RS.llä. Hienot päivät 997.2 manualilla.
Sanottava että Renu hymyillyttää ajaessa Porschea enemmän. Ajoltaan hyvin samanlaisia. Tietty yli 100km/h nopeuksissa possua ei voita mikään.
 

kimbe

Tunnettu jäsen
Viestejä
2 913
Jos RS lopetetaan kiire tulee.
Miten jos, ja mihin tulee kiire?

Käsittääkseni ne Renault Sportin perustamisvuoden mukaisesti tehdyt 1976 kappaletta Megane R.S. Ultimea tuli, tai ainakin piti tulla, viime vuoden loppuun mennessä tehtaalta ulos, joten se Renault Sportin tarina oli sitten niiden myötä siinä. Alpine-brändi jatkaa perinnettä uudessa maailmassa, mutta siihen maailmaan tuskin polttomoottoriautot enää kuuluu.
 

Fuego Turbo

Tunnettu jäsen
Viestejä
3 043
Kyllä se Polttomoottori R.S mallien taru on loppu, jos niitä vielä haluaa, niin Suomesta löytyy ne halvimmat RS mallit niin Clio/Megane Trophy luokassa. Ranskasta,Espanjasta,Italiasta löytyy mutta suhteessa kalliimmalla, joten täältä saa halvemmalla. Ei kannata mennä tuolta hakemaan. Sen verran olen noita hintoja nyt seurannut. Mutta meillä ei ole muita Relluja kuin O.9 Tce ja 1.0/1.2/1.3 malleja. Aika haaleeta. Tosin uusi Espace on kanssa 1.2. Euroopassa on vielä 1.5 dci malleja vielä tarjolla mutta ei Suomessa.
 
Ylös Bottom