Megane II voimakas natina

luotoant

Nuorempi jäsen
Viestejä
21
Tykkäyksiä
0
#1
Olisikohan jollain foorumilaisella ideaa mistä lähteä vikaa etsimään, kun vanha Megsu II Break alkoi pitämään etupäästä voimakasta natinaa etujousien vaihdon jälkeen.

Huomasin renkaiden vaihdon yhteydessä, että toinen etujousista oli poikki. Vaihtoivat paikallisella ammattikoululla uudet jouset, jonka jälkeen alkoi todella voimakas natina joka heitossa ja jarrutuksissakin missä etupää joustaa. Arvelin ensiksi, että jouset huonosti asennettu, mutta kun käytin uudelleen, niin olivat sitä mieltä, että ihan on oikein asennettu ja ei tietoa mistä natina johtuu.
 

Laguna00

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 749
Tykkäyksiä
4
#3
Vs: Megane II voimakas natina

Sama veikkaus täällä. Jos niitä ei ole vaihdettu, vaihtoon vaan. JA VAIHDATA samalla se ylempijousilautanen. Ei pelkkää kääntölaakeria vaihtoon.
 
Viestejä
237
Tykkäyksiä
0
#4
Vs: Megane II voimakas natina

Eivät ole laittaneet jousen alapäähän sitä muoviputken mallista suojaa, olisi pitänyt irrottaa vanhoista jousista. Jousen alapää hinkkaa ja purituu nyt joustintuen lautasta vasten. Sopivan kokoinen paineilmaletkun tms. pätkä ajanee saman asian jousen päälle sujautettuna. Vaatii vaan uudestaan purkamisen....
 

Laguna00

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 749
Tykkäyksiä
4
#5
Vs: Megane II voimakas natina

Omaan Sceniciin vaihdoin juuri tuon kääntölaakerin vasemmalle eteen JA jousilautasen. Vanhat olikin jo tiensä päässä. Kääntölaakeri käänsi ajoittain pykältävästi ja lautasen kumi osat olivat täysin väsyneet. Osin jo murtuneet, mutta ne murtumat näki vasta kun osat oli jo irroitettu paikaltaan.
 
Ylös Bottom