Megane Break I

Viestejä
223
Tykkäyksiä
23
Nyt on tullut ajeltua jonkin verran lambdojen vaihdon ja venttiili rempan jälkeen. Ennen remppaa keskisyönti täällä kehä 1 ympäristössä oli hieman vajaat 11L /100km. Nyt hieman parempi.

 
Viestejä
440
Tykkäyksiä
8
Toi 8,3 litraa kokonaan kaupunkipyörityksessä noin 30 km/h keskinopeudella on se mikä menee mullakin. Edellisellä Rellulla, eli 1,4 Cliolla vm - 99 oli tuo sama lukema aika tarkkaan noin 7 litraa satasella, eli aikasen oikeilla lukemilla pyöritään huomioon ottaen autojen painot Clio 1030 kg ja Meksu 1235 kg.
 
Viestejä
440
Tykkäyksiä
8
Peltivanteita on mukava maalailla mustalla spraylla, kun ei tartte ees suojata mitään. Itellä oli talvikumien vanteet vähän ruvella, niin menikö yksi kilikali-tölkki neljään vanteeseen.
Pyyhin vaan enimmät pölyt pois, mutta ruosteita en jaksanut/viitsinyt skrapailla pois. Menevät kuitenkin muovikapseleiden alle ja ruosteet hinkkaa pois sitten kun ehtii/tulee taas läpi ja uusi kerros maalia päälle.
 

2528ej

Aktiivinen jäsen
Viestejä
774
Tykkäyksiä
4
Kyllä ne siihen istuu, mustassa ei jarrupölykään niin silmään ota. Kyllä se sieltä, joka vuosi mitä muistan se kevät on tullut:) ja kesätassuja alle. No sitten pessimisti sanoo, kohta se on syksy. Ei sorruta pessimistiksi kevään jälkeen tulee pitkä kesä.
 
Viestejä
440
Tykkäyksiä
8
Jotenkin liian synkkä vaikutelma. Se musta/hopea oli mielestäni parempi vaihtoehto. Eihän niissäkään olisi jarrupöly näkynyt, kun se jää alas kehälle.
 
Viestejä
440
Tykkäyksiä
8
Miten tuo keula on noin ylhäällä? Itellä tuossa on perse vähän ylempänä, vai onko sulla kuormaa kontti täynnä?
En itselle vetäisisi täysmustia vanteita kyllä. Kuvasta nyt näen jep.
 
Ylös Bottom