Megane Break I

Viestejä
412
Tykkäyksiä
3
Hyvä idea maalata vanne muuten mustaksi paitti puolat. Noi välit tahtoo olla mustan möhnän peitossa ainakin eturenkaissa, kun jarrupöly tarttuu tiukasti kiinni...
 
Viestejä
277
Tykkäyksiä
0
Aika tukossa on ilmansuodatin tarvinnut olla. Noilla muilla ei kyllä mitenkään taiota edes kahta hevoswoimaa. Olettaen siis, että ne öljyt nyt edes joskus on vaihdettu ennen tuota huoltoa.
Laatikkoöljyillä on yllättävän suuri vaikutus, sen huomaa prätkän kanssa hyvin, keväällä kun uudet öljyt kytkin ja laatikko toimii kuin unelma ja syksyllä 5-10tkm myöhemmin on käytös hyvin epämääräinen.
 

kimbe

Aktiivinen jäsen
Viestejä
792
Tykkäyksiä
10
Mutta se nyt on katumopojen kanssa öljyistä riippumatta ihan yleinen ilmiö ja tuntemus, että keväällä ne kulkee niin perkeleesti ja syksyllä ei mee enää yhtään mihinkään :). Ite en kyllä koskaan ole havainnut, että öljyt havaittavasti tehoihin vaikuttaisi niissäkään, varsinkaan kun ne tulee kuitenkin pakostakin vaihdettua aika tiheään autoon verrattuna. Kytkimen ja laatikon yleiseen toimintaan havaittava vaikutus toki.
 
Viestejä
168
Tykkäyksiä
16
Nyt on ehjä takapuskuri paikoillaan. Maalattu paukkupullomaalilla ja lakat samalla metodilla päälle. Minun silmään meni sävy ihan riittävän lähelle.

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
412
Tykkäyksiä
3
Jaa, oot vielä tuon verran tyyliä hukassa Meksu ykkösen farkkuun, että jopa tarvikekapselit talvigummeissa :)
Itellä ei vielä varaa aluvanteisiin molemmissa sarjoissa, mutta sentään Meksu kakkosen muovikapselit talvikiekoissa.
Ja toi takalasinpyyhkimen varsi on sitten oma juttunsa. Alkupään autoissa metallinen ja pari viimeistä vuotta muovia.
 
Viestejä
168
Tykkäyksiä
16
Mullahan on ilmoitus päälänsä että alut ostasin. Nii ja toi varsi niin siittä en niin välitä kunhan pituus ja sopivuus natsaa.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
412
Tykkäyksiä
3
Joskus viime vuonna kattelin Tori.fi, niin yllättävän monta sarjaa oli tuota Meksu ykkösen tykkivannetta tarjolla kohtuuhintaan olikohan tosin renkaat päällä useimmat.
 
Viestejä
168
Tykkäyksiä
16
Nyt on joulurauha rellun kanssa. Kunhan siittä päästään niin vaihdan vetoakselin apukuskin puolelle ja sen jälkeen pussillisen antureia. Esim kaasuläpän asentoanturin ja imupaineen kampuran asento jne. Pikkusta ennakointia nääs
 
Viestejä
1 904
Tykkäyksiä
11
Breikkarin on asenne kohdillaan. Aina ensin ihmetellään kun Rellusta on kysymys,että miksi osat ovat noin kalliit tai mistä saa halvemmalla? Taatusti tämä farmari on paremmassa kunnossa joskus kun yksikään muu vastaava. Mä voisinkin ostaa joskus kasan osia,niin kaikki jäisi laittamatta. Hyvä kun pakolliset ja välttämättömät saisi kiinni.

Vielä kerran onnittelut hyvästä auton hoidosta!
 
Viestejä
351
Tykkäyksiä
2
Tykkään myös Breikkarin asenteesta vanhaa Renaultia kohtaan, kun vähän väliä saa lukea, että ei kai tuota vanhaa paskaa kannata laittaa, kun paaliin vaan rellun romu. No mitä sitten kannattaa laittaa, on ihan jokaisen oma asia. Minäkin laitoin R5 GTX;n yli 10-vuoden seisonnan ja kilvettömän ajan jälkeen ajoon ja toinen talvi on jo menossa, kun ajelen ns. 3-autona. Kun hitsailin helmapeltejä työpaikallani viikonloppuisin ja korjailin vikoja kuntoon, niin moni kävi kattelemassa ja ihmettelemässä, että miksi? Tokasin vain takaisin, että tää on mun terapiaa... Nyt on ollut hauskaa ajella R5,lla, kun ihmiset kattelee minua, että voi raukkaa, millä tuokin joutuu ajamaan ;)
 
Viestejä
168
Tykkäyksiä
16
Ajattelin että kirjottasin pienen listan mitä kaikkea on tullut vaihdettua että itsekin muistaisi.

- 4 imuventtiiliä.
- kaikki pakoventtiilit.
- jakohihna + vesipumppu + kiristinrulla.
- moniurahihna + rullat.
- kaikki puolat.
- tyhjäkäyntisolenoidi.
- moottorin lämpötila anturi.
- kaasuläpänasentoanturi.
- alapallonivel oikea + vasen.
- raidetangonpää sisempi + ulompi molemmat puolet.
- etuiskarit + jouset molemmat puolet.
- etuiskareitten pölysuojat ja laakerit.
- takaiskarit oikea + vasen.
- vetoakseli oikea.
- risa takapuskuri uusittu.
- pissapojat takaiskuventtiilit uusittu.
- vaihteensiirtimen akselin stefa.

Varmaan muutakin ja jatkan kun muistan..
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom