Megane 3 ulkolämpötila

Eli

Nuorempi jäsen
Viestejä
7
Voi olla että ollut jo mutta en löytänyt, eli ulkolämpötila näyttää 12 astetta kylmempää kuin oikea lämpötila (anturi sökö?) onko tällä vaikutusta ilmastointiin? Manuaali ilmastointi ja auto vm 09-10.
 

otto

tipan tuntija.
Viestejä
652
eihän sillä anturilla ole muuta tehtävää kuin mittarin suuntaan kertoa ulkolämpötilaa, muutenhan esim kolaroidessa, peilin puuttuessa mikään ei oikein toimisi ja hinausauto pitäis tilata, tai ilkivallan jälkeen kosla olis ajokelvoton.
 

Mustis v6

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 364
muutenhan esim kolaroidessa, peilin puuttuessa mikään ei oikein toimisi ja hinausauto pitäis tilata, tai ilkivallan jälkeen kosla olis ajokelvoton.
Joo sehän opetetaan muukalaislegioonassa ja kaikissa keskieuroopan armeijoissa että jos Ranskalaiset hyökkää niin sivupeilin irrottamalla kaikki mekaaniset laitteet pysähtyvät.
 

Eli

Nuorempi jäsen
Viestejä
7
Täällähän on viisasta Hermannia liikkeellä.. Lähinnä vain oli ajatuksena kun ohjekirjassa lukee että lämpötilan ollessa liian alhainen ilmastointi ei mene päälle niin jos ulkolämpötila ei näytä oikein eli liian kylmää niin tämän anturinko mukaan ilmastointi päättää olla menemättä päälle
 

Whee

Aktiivinen jäsen
Viestejä
965
Peilin lämpötila-anturi ei vaikuta ilmastoinnin toimiintaan. Höyrystimessä on siihen oma anturinsa.
 
Ylös Bottom