megane 3 1,2 tce 2014

jartsu62

Nuorempi jäsen
Viestejä
1
Tykkäyksiä
0
#1
Autoon on asennettu calixin säteilylämmitin sekä sisäpistoke. Tuolla silitysrautalämmittimellä ei ole mitään virkaa, ainakaan talvella niin kysyisin onko siihen mahdollista asentaa esim. letkulämmitin ? Ja jos vielä voisitte kertoa sen mallin, kiitos. Kyseessä siis calix.
 
Viestejä
483
Tykkäyksiä
18
#4
Sotkee joko moottorinohjauksen tai ei ole testattu kyseisessä kulkupelissä?? Syytähän voisi joku asiasta kiinnostunut kysellä ihan valmistajalta. Mutta se että kummaltakaan defalta tai calixilla ei sellaista mallia löydy, tarkoittanee jotakin sen käytön estävää syytä.
 

kimbe

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 128
Tykkäyksiä
49
#5
Eikös tuohon saa yleismallisen laitettua iham normaalisti?
En noita renun uudempien pikkukoneiden ratkaisuja tunne, mutta kaiken maailman venttiiliä ja sammuttamisen jälkeen ahtimelle hetken aikaa jäähdytysnestettä kierrättävää sähköistä vesipumppua aika yleisesti alkaa olemaan. Ja ne estää aika tehokkaasti sen luonnollisen vesikierron siellä letkuissa. Sitä voi sitten arvailla, että kauanko se letkulämppärin vastus kestää, kun vesi ei kierrä ja vesi kiehuu jatkuvasti siinä ympärillä. Liekö syy, että miksei tuohon kyseiseen koneeseenkaan ole tarjolla (tämä pelkkää spekulointia).
 
Ylös Bottom