Megane 2 -04 1.6 P0638 ja muuta ongelmaa

mrlarvanto

Jäsen
Viestejä
33
Moi,

Kylmällä koneella tärähtää mittaristoon Service valo ja "check injection". Kierrokset nousee 3000rpm huitteille automaattisesti, kun jarrua painaa niin kierrokset laskee normaaliksi, ja kun polkimen vapauttaa niin taas nousee kiekat. Useamman kerran kun sammuttelee ja laittaa uudestaan käyntiin, niin toimii taas normaalisti. Lämpöisellä koneella toimii ihan normaalisti.
Kiinan bluetooth mokkula antoi tänään P0638 koodin. Aiemmin ei koodeja ole löytynyt.

Ennen tämän päivän P0638 koodia tehtyä:

Tulpat, nokka-akselin anturi, ja vvt-solenoidi vaihdettu. Puolien vastus mitattu (en tiedä kertooko se mitään puolaviasta. Vastukset 0.7-0.9 välillä)

Viivakoodin jälkeistä hoitoa:

Map-anturi putsattu, liittimiä irroiteltu sieltä täältä konehuoneesta, ecun liittimet mukaan lukien.

Kaasuläppäkotelon putsasin, mutta sekään ei mennyt ihan nappiin, kun nyt kierrokset seilaa 900-1300rpm välillä kylmänä ja muutenkin kierrokset laskevat hitaanlaisesti lämpimällä koneella. En tiedä aiheuttiko tämä tuon kierros ongelman, kun en akunkenkää tajunnut irroittaa kaasuläppää hieroessa. Akun kenkää pidin irti puolisen tuntia, mutta ei auttanut. Ajattelin että tällä olisi korjaantunut.

Auto leimattu viimeviikolla puhtain paperein ja päästöt oli kunnossa. Ei viittis vielä paaliinkaan pistää.

Oisko jollain vinkkejä mitä seuraavaksi? Ja pitääkö kaasuläppä clipillä sopeuttaa uudestaan, jos mulla käynyt moka sen kanssa?

Jos jollain olisi Jkl lähistöllä clippiä tai muuta lukijaa, jolla pääsisi rellun sielunelämään käsiksi ja mahdolliseen kaasuläpän sopeuttamiseen, niin olisin kiitollinen. Korvausta vastaan tietysti!

Kiitos!
 
Ylös Bottom