Megane 2.0 -98 ei käynnisty - asentotunnistin?

Rellu-boy

Nuorempi jäsen
Viestejä
7
Tykkäyksiä
0
#1
Ja moroo...

Välillä käynnistyy ja sit taas useimmiten not...mites tuo bensapumpun pumppaus kuuluu asiaan...eli nyt kun koitin startata, ei bensapumppu pitänyt ääntä..tuntia aikaisemmin pumppu pumppasi pari kertaa kun pistin virrat päälle.

Tunti sitten kone käynnistyi n sekunniksi, mutta sammuu heti (nk. "booppaus" kun koittaa painaa kaasua, ilman kaasua vaan sammuu) Käynnistyy 3-6 krt ja sen jälkeen vain sahaa...mitkäs on oireet, kun vika on taatusti kampiakselin asentotunnistimessa...

Jos sattuu käynnistymään, ni ei ongelmia... :)
 

Rellu-boy

Nuorempi jäsen
Viestejä
7
Tykkäyksiä
0
#3
Vs: Megane 2.0 -98 ei käynnisty - asentotunnistin?

tjaah kait nuo tulpatkin voisi vaihtaa...no auto yön yöli mietiskellyt tekemisiään - tai tekemättä jättämisiään...kun virrat kääntää päälle, ei bensapumpusta kuuluu "hurinaa"...onkos se automaattisesti pumpun vaihto vai...??? Ilosesti starttaa mutta ilmeisesti menovettä ei tule...

Just tuli pirssi hommattua ja myyjä "unohti" tämmösestä mainita...ja tietenkään ongelmaa ei ollu koeajaolla ja muutamilla sen jälkeisillä starteilla :mad:
 

T_White

Aktiivinen jäsen
Viestejä
759
Tykkäyksiä
0
#4
Vs: Megane 2.0 -98 ei käynnisty - asentotunnistin?

Rellu-boy sanoi:
Kun virrat kääntää päälle, ei bensapumpusta kuuluu "hurinaa"...onkos se automaattisesti pumpun vaihto vai...??? Ilosesti starttaa mutta ilmeisesti menovettä ei tule...

Just tuli pirssi hommattua ja myyjä "unohti" tämmösestä mainita...ja tietenkään ongelmaa ei ollu koeajaolla ja muutamilla sen jälkeisillä starteilla :mad:
Tsekkaapa bensapumpun rele/et, nimittäin jos ei bensapumppu hurise kun virrat kääntää päälle, niin sekin on erittäin todennäköinen vikamahdollisuus.
Rele/et löytyvät tod.näk. konehuoneesta "salamankuva" laatikosta tai vierestä. Pystyt testaamaankin ne releet, kun joku kääntää virrat päälle, pitäis napsua, jos ei? niin koita vaihtaa toimivasta autosta, tai haet hajottamolta tai jopa uudet.
 

Rellu-boy

Nuorempi jäsen
Viestejä
7
Tykkäyksiä
0
#5
Vs: Megane 2.0 -98 ei käynnisty - asentotunnistin?

jaa enpäs saanut aiempia vuodatuksiani modattua...oliskos kyseessä jonkinasteinen käynnistyksen estoon liittyvä...naapurin äijä vinkkas pistään ovet lukkoon ja auki ja kas pärkkelettä, sehän käynnisty...odottelin hetken ja ei käynnistynyt...ovet kiinni ja auki - simsalabim, vuotavan pakarin iloinen prötinä täytti lähitienoon...

Milläs halvatulla tästä ominaisuudesta pääsis vaan eroon...
 

T_White

Aktiivinen jäsen
Viestejä
759
Tykkäyksiä
0
#6
Vs: Megane 2.0 -98 ei käynnisty - asentotunnistin?

Nonis, muistanukkaan tuollaisia enää, noissa vuosimalleissa kun tietyn aikaa esim. avain lukossa, niin meneekin jo ajonesto päälle, ja ovet laitettava lukkoon/auki, ja simbsalapimpride, toimii :) Hyvä että selvis! Uudemmis saa jo pitää avaimen/kortin sisällä :)
Noista releistä, kyllähän ne tapaa mennä kokonaan rikkipoikki, mut vois noinkin tehdä? arvaus se oli vain, juuri samat oireet, paitsi, tuosta kun kerroit yhdessä viestissä, että hörähti, mut sammu heti, viittas kyllä selkeesti ajonestoon. No, kait sitä piti itsestäänselvyytenä että tuon olisit eliminoinut jo, mut loppu hyvin, kaik hyvin :)
 
Ylös Bottom