Laguna Break (1) takarekisterikilven kehyksen korjaus.

Laguna00

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 826
Repsottako? Meinaako jäädä käteen? No vielä ehtii korjata!

Kuva 1) Irrota ensin verhoilu = liian monta torx kantaista ruuvia. Sitten ota kuvassa korostetut 4 mutteria irti.


Kuva 2) näissä keltaisissa klipsuissa on toisella puolella nystyrä joka tulee valkoisiin vasta kappaleisiin kiinni, näitä on yhteensä 5 kpl Ks kuva 3)

kuva 3


Kun 4 mutteria on irrotettu, saat painettua muttereiden pulttien kohdalta muovisen kehyksen irti. Kehys irtoaa ulospäin työntämällä noista viidestä kiinnittimestä.

Kuva 4) Jos ongelmasi on tämä, kuten minulla, on "pultti" irronnut muovikehyksestä juurikin kahvan kohdalta ja siksi se pentele antaa periksi.


Kuva 5) TÄssähän tämä on ollut, mutta millä kiinni?? Huomaa kuinka pultti on kiinni muovissa tuollaisen muovisen korokkeen avulla korokkeen ja varsinaisen kehyksen väliin jää reilusti tilaa. Lisäksi tuo tila muodostaa oivan kupin...Kuva 6) Ota kehys käteen, ja kuumaliimaa monta puikkoa tarjolle (tais mennä 3 tai 4 puikkoa). Täytä tuo kuoppa kuumaliimalla ja liimaa samalla pultti paikalleen (ei vielä ei ole valmista).


Odota vähintään tarpeeksi kauan että tuo järkyttävä köntsä kuumaliimaa on jähmettynyt kunnolla. Siis oikeen kovettunut ks kuva 7) huomaat kun liima on kovettunut tarpeeksi tuossa..


Valitettavasti tästä ei ole enää kuvaa, koska keksin tämän vahingossa tallissa kun pudotin koko komeuden asennuksen aikana kenttään ja irtos noi liimatut osat = tietenkin. Suivaannuin ja tein pikana liimauksen uudestaan ja totesin ettei se yksin riitä.
Elikkä liiman lisäksi apuun ruuveja. Kun kerran tuo takana oleva kuoppa on täynnä mitä parhaiten ruuville sopivaa kiinnitys materiaalia, niin poraa 3:a ruuvia varten reiät "about" kuvan osoittamiin paikkoihin :) suosittelen että alareunaan pistät 2 ja yläreunaan yhden ruuvin. Älä unohda laittaa prikkoja paikallen (olettaisin että käytät kartio kantaista, ei pallokantaista ruuvia) JA PORAA ne reiät ruuveille valmiiksi sopivalla terällä, ruuvista riippuen 2mm tai 3mm terä on rok. Itse käytin 2 mm terää ja 25mm pitkiä ruuveja.


Tuli maaliskuun alussa tehtyä tuo korjaus ja tähän asti on mukinoitta kestänyt (autopesurit jne). Luukku on jatkuvassa käytössä kun lastenrattaita + koiria pakataan päivittäin pari kolme kertaa paksiin...

Päivitys : 2011 Heinäkuussa muovikehys on edelleen voimissaan... ;)
Päivitys : 2014 Elokuussa edelleenkin kasassa ja funkkii :eek:
 
Ylös Bottom