Laguna 2 ajonesto ym

keijokos

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 472
Tykkäyksiä
1
#1
Varmaan paljon keskusteltu mutta en löydä vastausta. Lagunassa syttyy valo ja tiedot keskunäyttöön kun laittaa kortin sisää. Mittaristoon ei tule mitään muuta kuin ajoneston valo, auto ei starttaa eikä muutakaan toimintaa ole paitsi jalkatilan valot palaa. Auton on seissyt puoli vuotta. Mistähän tuota vikaa alkaisi etsimään.
 

keijokos

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 472
Tykkäyksiä
1
#2
Eikö kenelläkään ole ollut vastaavaa elvytystä vaativaa lagunaa. Meillä ollut ainakin 5 lagunaa mutta ei vastaavaa tapusta.
 

keijokos

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 472
Tykkäyksiä
1
#5
Jees koitan ensin kun löydän kortinlukijan ja sitten tarkistetaan muuta. Auto on vaan ulkona että pimeys ja kelit hieman hudastuttaa hommia. Oli kuulemma ollut ajettu autoliikkeeseen ajamalla sisälle mutta seisottuaan muutaman kuukauden ei enää elonmerkkejä.
 

keijokos

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 472
Tykkäyksiä
1
#9
Seurasin autoa kun tuotiin paikalliseen liikkeeseen hinausautolla toisesta autoliikkeestä. Yrittivät pari päivää siinäkin vielä saada käyntiin. Tein tarjouksen, puolet siitä mitä pyydettiin ja auto jäi minulle. Hieman oudosti katsoivat kun laitoin toisen kortinlukijan paikoilleen ja ajoin pois? Mitään työkalujakaan ei tarvittu.
 
Viestejä
1 869
Tykkäyksiä
5
#10
Tuo on ihan normaalia toimintaa, näin pitää tehdä jos vain tietää mitä pitää tehdä. Ei Renaultin hinta ole paha ehjänäkään, mutta vikoja saattaa olla paljon kun halpa on ja ajetaan niin pitkään kuin toimii. Näinhän tässäkin meni. Ei 500-1000€ Relluja liikkeet paljon jaksa korjata,kun ei ole edes tietoakaan. Onneksi Olkoon uudesta hankinnasta !
 
Ylös Bottom