Kaukovalot eivät jää päälle,missä vika ?

kimbe

Aktiivinen jäsen
Viestejä
2 159
Et sitten kuitenkaan viitsinyt mainita sellaista epäoleellista tietoa, että mistä ja minkä ikäisestä kulkineesta on kyse...
 

lippon

Nuorempi jäsen
Viestejä
8
Kaukovaloja voi vilauttaa ,mutta eivät jää päälle kuin pitämällä viikseä koko ajan vedettynä
 

kimbe

Aktiivinen jäsen
Viestejä
2 159
Todennäköisin aiheuttaja oletettavasti joko tuo edellä mainittu valokatkaisijan asento, tai sitten se itse valoviiksi on rikki.
 

Megane

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 461
Mitenkä muistissani kaivertaa että kaukovalot sai ainakin ykkösmeganessa päälle painamalla valoviiksestä alaspäin(valokytkin ajovalot päällä-asennossa),nostamalla kohti rattia sai ainoastaan vilkutettua kaukovaloja?
 

Fuego Turbo

Aktiivinen jäsen
Viestejä
2 374
On mulla ollut samoja vikoja lähes kaikissa näissä relluissa. Kun starttaan auton (valot ovat päällä) kun haluan pitkät päälle väännön viiksestä ja kuuluu naks ja pitkät jää päälle. Jollei sulla kuulu missään asennossa naks ja niin vuoksi on rikki. Koitas nyt tarkistaa?
 

Fuego Turbo

Aktiivinen jäsen
Viestejä
2 374
Vuoksi esim motonetistä ei nyt maltaita maksa vaikka kaikki onkin kallista. Käytettyjä ei kannata koska muovi hajosi vanhetessaan.
 

pajavasara

Nuorempi jäsen
Viestejä
17
En tiedä oletko avannut niitä kuoria siitä ratin ympäriltä.. mut mulla meni kerran kuoret hieman huonosti kiireessä paikalleen, joka esti pitkien valojen päälle laittamisen.
 

Megane

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 461
Kaukovaloja voi vilauttaa ,mutta eivät jää päälle kuin pitämällä viikseä koko ajan vedettynä
Toistan itseäni,vetämällä saa kaukovalot vilahtamaan niin kauaksi aikaa kun vetää koko ajan katkaisimesta,mutta alaspäin painamalla jäävät palamaan ,oletko kokeillut? :cool:
 

Heikmar

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 013
Toistan itseäni,vetämällä saa kaukovalot vilahtamaan niin kauaksi aikaa kun vetää koko ajan katkaisimesta,mutta alaspäin painamalla jäävät palamaan ,oletko kokeillut? :cool:
Muistat väärin. Vetämällä vaihtuu, kun on ei-automaattiasennossa se nuppi kierrettynä. Onko tuo edes ykkös-Megane tuolla koneella? Mikä 1,5-litran motti toi on? Kakkos-Megane?!
 

MTI

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 470
Kyseessähän on Megane II. Siinä ei välttämättä(en muista enää) toimi valot samalla tavalla kuin Megane I. Dusterissakin pitää viikseä työntää että pitkät jää päälle.
Ohjekirja olisi hyvä vaihtoehto lukasta jollei täältä varmaa tyhjentävää vastausta löydy.
Nyt on vähän epäselvää johtuuko käyttäjästä vai onko oikeasti jotain vikaa...
 

Kawamaki

Jäsen
Viestejä
35
Eihän tuossa mitään vikaa ole. Minulla Megane II ja siinä menee pitkät päälle kun työntää viiksen eteen. Noin sen kuuluukin toimia.
 

Fuego Turbo

Aktiivinen jäsen
Viestejä
2 374
Ei siinä taida ollakaan, mutta jos ei oo viiksestä käännetty automaatti asetuksella, nii ei taida jäädä siihen pitkät asentoon, näin ainakin cliossa.
 

Megane

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 461
Muistat väärin. Vetämällä vaihtuu, kun on ei-automaattiasennossa se nuppi kierrettynä. Onko tuo edes ykkös-Megane tuolla koneella? Mikä 1,5-litran motti toi on? Kakkos-Megane?!
HEH,no monenlaista on mielipidettä tullut...Jäi vain tuo viiksen lattiaa kohti painaminen mieleen,kun rouva tuskaili että mitenkä tässä saa pitkät valot päälle... :D :D
 
Ylös Bottom