Grand scenic 2004 1.6 16v starttimoottori kiukuttelee

Viestejä
236
Tykkäyksiä
0
#1
Terve.
Otsikon mukainen auto tekee välillä sen että starttia painettaessa kuuluu pelkkä hurina ikäänkuin solenoidi ei vetäisi ratasta vauhtipyörälle vaan pyörii tyhjänä ja toisella starttauksella auto lähtee käyntiin. Onkohan startti tulossa tiensä päähän ja kuinka sen saisi helpoiten vaihdettua vai olisiko vika jossain muualla?
 
Viestejä
43
Tykkäyksiä
0
#4
Yläpuolelta purin muistaakseni pyyhkijät, akun, telineen ja ilmansuodattimen kotelon putkineen. Sieltä kautta avataan kiinnityspultit (ainakin osa). Sitten auto ylös ja alapuolelta sähköt irti ja ehkä joku kiinnityspultti. Tämän jälkeen se pitäisi tulla alakautta pois. Mieleenjäävin osuus oli startin pujottelu pois. Kyllä se sieltä tuli, mutta pieni palikkatesti se oli. Jostain raidetangon ja apurungon välistä se tuli hieman pyörittelemällä.

En ehkä kovin kireään pakkaseen sitä lähtisi irroittelemaan, jos siis parkkipaikalla tarkoitus tehdä.
 
Viestejä
239
Tykkäyksiä
0
#5
Itsellä tehnyt meksu jo 3 vko että joutuu parhaimmillaan aamulla painella starttia 10 kertaa... Eilen löyty romikselta orkkis 80tkm ajetun purkustartti 40e. Otin auki niin hiilet ja kollektori kun uudet. Pitänee tällä vikkolla vaihdella. Kestäis vanha startti nyt vaan siihen asti. :D
Tuolta huolto/korjaus osiosta löytyy ainakin meganeen startin vaihto ohje.
 
Ylös Bottom