Foorumilaisten Daciat

LodgyTce

Nuorempi jäsen
Viestejä
15
Suhteellisen hiljaiselta vaikuttaa foorumin Dacia-kanta joten tässähän olisi oiva tilaisuus kertoa millaisella Dacialla itsekukin ajelee. Täällä ei ajella vielä mutta ehkä jo tasan viikon päästä ollaan sen suhteen viisaampia.
 

zeikki90

Kyllä se kuumaliimalla pysyy
Viestejä
920
Vs: Foorumilaisten Daciat

Pohdinnassa 4x4 Dusteri, ei osaa autokuumeessa päättää :-\. siksi voisinkin kysästä täällä Dusterin omistajilta että oletteko olleet tyytyväisiä?Suositteko?
 

DLC

Nuorempi jäsen
Viestejä
1
Vs: Foorumilaisten Daciat

Dacia Lodgy TCe 115 Laureate. Parisen viikkoa ajeltu ja toistaiseksi vastannut odotuksia.
 

clio

Jäsen
Viestejä
80
Vs: Foorumilaisten Daciat

Dacia Logan MCV hankittiin perjantaina Twingon tilalle. Jubileum + varustetaso. Mukavalta tuntuu. Toi Twingo aikanaan sillä mielellä hankittiin että se on meidän lopullinen eläkeauto eikä sitä enää vaihdeta mihinkään. No, rupes kumminkin tuntuun että tilaa vois olla enemmänkin niin sitte vaihettiin tohon Loganiin. Oiskohan tää ny se lopullinen ...
 

eegas

Autonasentaja / kehitysvamm. ohjaaja/ eläkkeellä
Viestejä
3
Vs: Foorumilaisten Daciat

https://aijaa.com/ODLEeQ , tuollaisella ajellaan, eli Dacia Logan Van 1.5dCi vm.-12. Tuli kakkosautoksi tai oikeastaa kolmanneksi, parin SAABin kaveriksi.
 

ToniSD

Nuorempi jäsen
Viestejä
1
Vs: Foorumilaisten Daciat

Lodgy Stepway 1.2tce tuli Käyttöautolta haettua kun enää vanhojen romujen kanssa jaksanut ressata. 1200km pyörähti juuri mittariin
 

Prairie

Jäsen
Viestejä
436
Todella kiinnostava uutuus - koeajajakin on seota sanoihinsa ylistäessään auton hinta/laatu-suhdetta. Toki taas kommentit lausutaan kuskin penkiltä - ei kuvan kuvaa tavaratilasta tai sisätilojen muuntelumahdollisuuksista. Suomalaiset autolehdet taas välttelevät johdonmukaisesti Dusterin sijoittamista mihinkään vertailuun, milloin milläkin verukkeella. Motiiveja on vaikea arvailla, pelätäänkö hintahäirikön sekoittavan markkinoita ja vievän mainoseuroja?
 

repe3

Nuorempi jäsen
Viestejä
16
Nyt alla Logan Stepway TCe90 Easy-R 2019. Mittariin tuli juuri 2500 km. EasyR vaihteistoon oli hieman totutteleminen kun entinen auto oli Renault Laguna II 2.0 automaatti, mutta en ole katunut valintaani. Annetaan ajan kulua, laitan tänne tuntojani kilometrien karttuessa.
 

Juhuli

Jäsen
Viestejä
80
Muijalla on Dacia Logan Stepway 0.9l Tce. 2018, 34000km menty, hyvin toimii.

Haaveissa olis 2021 Dacia Sandero Stepway, komeen näköinen vehjes
 

muski

Jäsen
Viestejä
457
Veljellä on ajossa Duster 1,5dci 4x4 -13. Mittarissa kohta 280tkm. Ollut sillä reilun pari kuukautta.
 
Ylös Bottom