F1

kurtsi

Renault Talisman Sport Tourer -16
Viestejä
606
Tykkäyksiä
2
#3
Vs: F1

Kun en tunne porukkaa, joka myllyn suunnitellut ja väsännyt, en osaa vastata. Pensaa kait polttaa, ahtamaton ja yli kaksi venttiiliä pyttyä kohti ,sekä nokka-akseleita luullakseni yhteensä neljä.
 
Viestejä
407
Tykkäyksiä
0
#4
Vs: F1

Kumma kun tänä vuonna ei enää Red Bullissa näy kuin yhdet Renault-tekstit moottorikopan päällä ja kaikkialla muualla näkyykin Infinitin logot.
 

puschkin

Nuorempi jäsen
Viestejä
10
Tykkäyksiä
0
#5
Vs: F1

kurtsi sanoi:
Vettel voitti, Renun kone taas mahdollisti sen.
Paljon mahdollista että Renault´n koneella oli se ratkaiseva vaikutus. Aikoinaan Ferrarilla se meni niin, että mikäli Schumacher voittaa, auto oli hyvä. Jos tuli tappio, kuski oli paska.
 
Viestejä
105
Tykkäyksiä
0
#6
Vs: F1

Renault F1 moottorit rakennetaan Ranskassa Viry Chatilonissa, samassa paikassa missä aikoinaan Renault Turbo F1 moottoritkin. Moottorin perusrakenne muuttuu aina sääntöjen mukaan. Turbomoottori oli aikoinaan Gordini V6 perua, tuplaturbolla. Vapaastihengittäviä on ollut V12-V10 ja V8 jopa V6 versioita. Porukka on samaa, Ovat kehittäneet F1 moottorista erikoisversioita, tunnetuin on Renault lentokonemoottori, Lentopetroolia käyttävä mäntämoottori, turbodiesel, joka käänsi uuden luvun pienkoneiden voimalähteen käytön historiassa. Syy miksi Infinitin logot on autossa, on tosiasia että määrätyillä markkina-alueilla ei Renault merkki ole tunnettu, mutta Infiniti on tunnettu Luxus autojen valmistajana Nissan V6 on moottorina esim uusissa Espaceissa ja Megane Trophy autoissa.
 

kurtsi

Renault Talisman Sport Tourer -16
Viestejä
606
Tykkäyksiä
2
#12
Vs: F1

No niin.
Minkäsmerkkisellä myllyllä taas (booring) voitettiin ähväykkösten MaailmanMestaruus???
 
Ylös Bottom