Etuiskarin yläpää -96 Clio

Viestejä
28
Tykkäyksiä
2
#1
Kyseessä -96 Clio I. Autosta noustessani kuului kauhea pamaus, ja auton alle tuli jotain kourun muotoisia muoviosia. Veikkaan että iskarin yläpäässä, jousea vasten oleva laippa on puhkiruostunut, ja "korkannut", eli on nyt koria vasten. Iskarin mukana tulee vain se alempi "laippa", mikä on jousta vasten. Mistä saa sen ylemmän?
 

kimbe

Aktiivinen jäsen
Viestejä
986
Tykkäyksiä
31
#6
Osaa ei ainakaan suomesta löydy??
Ei pikaisella haulla näyttäisi olevan ainakaan varastossa niissäkään muutamassa, jotka tuon osan suomenkielisillä sivuilla ylipäätään listaavat. Tosin eipä nekään nyt varsinaisesti suomalaisia firmoja ole ja toimitusaika sitten niistäkin varmaan ihan kysymysmerkki. Mutta se renun varaosanumero näkyy tuossa aiemmassa linkissä, onnea metsästykseen.

edit: Jostain purkaamolta voi tietysti kysäistä, jos jonkun listoilla tuollainen ykköskoppainen Clio purettuna olisi, ja joku vähän vähemmän ruosteinen jousilautanen sattuisi löytymään.
 

Moppi

Aktiivinen jäsen
Viestejä
595
Tykkäyksiä
8
#9
Kourun muotoisista muoviosista ja pamauksesta tulee mieleen katkennut jousi. Jousien päätyosissa on alkujaan muovipäällysteet.
 
Viestejä
28
Tykkäyksiä
2
#12
Iskari korjattu. Jousi oli poikki. Oli korkannut sen "ylälautasen" ohi. Siksi epäilin että se "lautanen" on ruostunut puhki. Uusi jousi paikallaan ja Biltemasta kävin ostamassa jousen puristimen. Laguna 00:n neuvomasta paikasta ostin jousen, ja halpa oli. Aika helppo homma loppujenlopuksi :). Helkutisti saa räikkää väännellä, että jousi on kasassa :D
 
Ylös Bottom