Dacia Duster kokemuksia? Päivitetty 23.6.2020

TN6

Nuorempi jäsen
Viestejä
2
Onko forumilaisilla mahdollisesti tästä uusimmasta Duster mallista kokemuksia? Meille tuli tänään tälläinen ja ekan päivän jälkeen on ollut aatokset todella positiiviset. Alusta on mukava, kyllä joissain tietyömaa töyssyissä ravisti mutta kaikin puolin hyvin käyttäytyvä on. Mikä parasta, turhia digihärpäkkeitä ei vielä ole, ja suurinosa sähköisitä toiminnoista on perinteisillä painikkeilla/säätimillä. Edellisessä autossa Citroen C3 (2018) oli aina hiplausnäytön käpälöintiä tai odoteltiin sen boottausta.
 

TN6

Nuorempi jäsen
Viestejä
2
...päivitystä edelliseen..

Tämä meidän Dacia Duster on 4X2 alustainen tCE130 koneella,Prestige varustuksella.
Nyt kun on ajeltu jokunen kilometri voi vähän paremmin kommentoida kokemuksista. Auto on ollut juuri sitä mitä haettiin,turhat digikotkottimet ei häiritse elämää,mutta niitäkin löytyy sopivasti. Tämä LG:n valmistama multimedia kikotin oli aluksi outo,mutta ajan kuluessa on osoittautunut hyväksi kapineeksi, ainoa mikä on hieman häirinnyt on USB-portin sijainti oikeassa yläkulmassa.Navi on osoittautunut toimivaksi ja jopa mukavampi kuin erillislaitteenaa oleva TOMTOM.

Ajo-ominaisuudet on alkuperäisasennusrenkailla ollut mukava (Bridgestone Turanza) ,motarinopeuksilla suht hiljaiset,auto kulkee vakaasti kiemurtelematta sivutuulessakin,alustan /jousituksen osalta myös onnistunut alusta.

Vaihteistohan tuossa on 6-portainen manuaali, 1:s vaihde on lyhyt ,mutta ei liian lyhyt kuitenkaan, vaihtamistarve liikkeelle lähdössä tulee heti eteen, kysyinkin voiko 2:lla lähteä liikkeelle oli vastaus "periaatteessa kyllä" mutta ei suositella. Ilmeisesti on jotain kytkimen kulumistapauksia ollut aiemmalla Duster versiolla.

Polttoaineen määrämittari on nyt sekoillut, näyttänyt täyttä vaikka kukutusta on ollut, menee takuun puitteissa ihmettelyyn..
 

Anagonda67

Jäsen
Viestejä
218
Ainakin MkI dCin ohjekirjassa kehotettiin kevyellä kuormalla ja tasamaalla lähtemään 2 liikkeelle.

Jaahas, yhä ongelmia polttoainemitarin kanssa; tankkivaruste ja mittaristo vaihtoon oli korjaus MkI

250tkm ajoin MkI 4x4 dCiillä, oli maanantaiyksilö ja laittoa/häiriöitä lähes tauotta. Mutta toimiessaan oiva käyttökampe ja mukava muuten paitsi meluisahan se oli. Tätä uusinta versiota en ole vielä koeajanut, aion kyllä tehdä niin.
 

muski

Jäsen
Viestejä
462
Renaulteja ei saa tankata käydessä. Menee mittari ja siihen liittyvä ajotietokone sekaisin. Se alkaa sitten polttoaineen vähentyessä pelaamaan itsestään.
 
Ylös Bottom