• Kerhon kesäpäivät siirretty pidettäväksi Hämeenlinnassa Scandic Aulangossa

Dacia Duster kokemuksia? Päivitetty 23.6.2020

TN6

Nuorempi jäsen
Viestejä
2
Onko forumilaisilla mahdollisesti tästä uusimmasta Duster mallista kokemuksia? Meille tuli tänään tälläinen ja ekan päivän jälkeen on ollut aatokset todella positiiviset. Alusta on mukava, kyllä joissain tietyömaa töyssyissä ravisti mutta kaikin puolin hyvin käyttäytyvä on. Mikä parasta, turhia digihärpäkkeitä ei vielä ole, ja suurinosa sähköisitä toiminnoista on perinteisillä painikkeilla/säätimillä. Edellisessä autossa Citroen C3 (2018) oli aina hiplausnäytön käpälöintiä tai odoteltiin sen boottausta.
 

TN6

Nuorempi jäsen
Viestejä
2
...päivitystä edelliseen..

Tämä meidän Dacia Duster on 4X2 alustainen tCE130 koneella,Prestige varustuksella.
Nyt kun on ajeltu jokunen kilometri voi vähän paremmin kommentoida kokemuksista. Auto on ollut juuri sitä mitä haettiin,turhat digikotkottimet ei häiritse elämää,mutta niitäkin löytyy sopivasti. Tämä LG:n valmistama multimedia kikotin oli aluksi outo,mutta ajan kuluessa on osoittautunut hyväksi kapineeksi, ainoa mikä on hieman häirinnyt on USB-portin sijainti oikeassa yläkulmassa.Navi on osoittautunut toimivaksi ja jopa mukavampi kuin erillislaitteenaa oleva TOMTOM.

Ajo-ominaisuudet on alkuperäisasennusrenkailla ollut mukava (Bridgestone Turanza) ,motarinopeuksilla suht hiljaiset,auto kulkee vakaasti kiemurtelematta sivutuulessakin,alustan /jousituksen osalta myös onnistunut alusta.

Vaihteistohan tuossa on 6-portainen manuaali, 1:s vaihde on lyhyt ,mutta ei liian lyhyt kuitenkaan, vaihtamistarve liikkeelle lähdössä tulee heti eteen, kysyinkin voiko 2:lla lähteä liikkeelle oli vastaus "periaatteessa kyllä" mutta ei suositella. Ilmeisesti on jotain kytkimen kulumistapauksia ollut aiemmalla Duster versiolla.

Polttoaineen määrämittari on nyt sekoillut, näyttänyt täyttä vaikka kukutusta on ollut, menee takuun puitteissa ihmettelyyn..
 
Ylös Bottom