Clio Sport 197 Megane conversion

Jusmu

Nuorempi jäsen
Viestejä
2
Tykkäyksiä
0
#1
Kävipä tuossa kesällä Vetelin moottoriradalla "pieni" vaihtovirhe jonka seurauksena Clion moottori, vaihdelaatikko ja kytkin tuhoutuivat.
Siinäpä sitten tuli vähän aikaa mietittyä mitä autolle kannattaisi tehdä. Ajatus uusista vastaavista osista ei oikein kiehtonut kun olin lukenut että englannissa ovat joitakin Megane conversioita toteuttaneet. Tuumasin siinä sitten että koska kaikki pitää kuitenkin uusiksi laittaa niin eikö se kannata sitten hommata Meganen kone että saadaan jotain iloakin rahan menolle.
Aluksi metsästin osia erikseen mutta auton rakentajan kanssa keskusteltuani päädyimme että helpointa olisi ostaa kokonainen auto ja ottaa siitä kaikki tarvittavat osat.
Vihdoin sitten löytyi Saman ikäinen (2007) Megane R.26 joka tuli hankittua. Nyt projekti on jo hyvällä mallilla, moottori on paikoillaan. Meganen välijäähdytin ei Clioon käy joten se on tekeillä Lappeenrannassa ja Meganen boksi on lähetetty ohjelmoitavaksi. Myös downpipe pitää rakentaa uusiksi. Muuten Meganen motti meni ongelmitta Clioon.
Jouluksi olisi tarkoitus saada auto ajoon tosin talvella ei auton tehoista pääse juurikaan hyötymään.
Laitan muutaman kuvan kunhan auto valmistuu.

Kohta on sitten aika paljon Megane R.26 osaa myynnissä, löytyy mm. vähän ajettuja KW säädettävää alustaa ja R.26 vakio alustaa ja koko Meganen kori.
Laitan näitä myyntiosastolle ensi vuoden alkupuolella.

Että tällaista tarinaa...
 
Ylös Bottom