Clio S -92

Igor

Etanoliaddikti
Viestejä
44
Löytyyköhän noiden JB1 043 / 053 laatikoiden välityksiä jostain?

Semmoisen omituisuuden havaitsin Cliossa, että vapaalla rullatessa tyhjäkäynti seilaa enemmän tai vähemmän. Paikallaan seistessä tuota ei tapahdu.
 

Igor

Etanoliaddikti
Viestejä
44
Auton mukana tullut Pioneerin CD/radio pääsi tänään eläkkeelle. Alunperin suunnittelin, että laittaisin Clioon hieman uudemman bluetoothia yms. ymmärtävän soittimen, mutta tulin toisiin aatoksiin. Ei tuohon kojelautaan kertakaikkiaan sovi kirkkaana välkkyvät ledihärpättimet. Ebaystä löytyi siistin oloinen 90-luvun Grundig, joka istuu kojelautaan sekä väreiltään että olemukseltaan kohtuullisen mukavasti. C-kasettejakin mulla on vielä jokunen tallessa. :) Laitteessa on liitäntä CD-vaihtajalle, ja jos oikein ymmärsin, niin siihen saa kiinni CD-vaihtajaa leikkivän USB/muistikortti/AUX -purkin.

 
Viimeksi muokattu:

Digip

Jäsen
Viestejä
362
Blaukkarilta löytyy hyvän näköisiä radioita missä kaikki herkut, mutta ulkonäkö ei hyppää niin silmille, toki Grundic sopii vielä paremmin, mutta eipä siinä mitään ominaisuuksiakaan ole...
 

Igor

Etanoliaddikti
Viestejä
44
Tässä ei mentykään ominaisuudet edellä. :) Kasettisoittimessa tosin saisi olla kelaus taaksepäin tai edes kelaus eteenpäin niin ettei nappia tarvi painaa koko ajan. No, ehkä kasetteja ei tule "alkuhuuman" jälkeen paljoa soiteltua...
 

Igor

Etanoliaddikti
Viestejä
44
Toissapäivänä Clion matka katkesi yllättäen moottorin sammumiseen. Ensidiagnoosin mukaan nokkahihna on poikki, kun koneesta on puristukset hukassa.

Edullisin vaihtoehto olisi varmaan löytää jostain ehjä kansi, mutta niitä ei taida olla myyntipalstat pullollaan. Pitänee kysellä tarjouksia kannen kunnostamisesta. Varmaan voi olettaa, että vähintään puolet venttiileistä on mutkalla?

Tästä lähtis nyt ässä halvalla...

 
Ylös Bottom