Clio 2:n takaoven verhoilun irroitus.

muusikko

Nuorempi jäsen
Viestejä
21
Neuvoisiko joku miten tuon verhoilun saisi irti. Olen nyt irroittanut ne kaksi torxia, toinen on siinä kahvaosan pohjassa ja toinen on siinä avausvivun alla. Kaiuttimen otin irti,sieltäkautta ei ratkaisua löydy. Pitääkö ne klipsit sieltä alaosasta vaan vääntää irti vai onko tuohon joku salainen ase? Tarkoitus olisi öljytä avausmekanismia kun automaattisulku/-avaus ei toimi. Kyllä se virtaa saa koska avainta käytettäessä nytkähtää vaan ei jaksa.
 

Heikmar

Aktiivinen jäsen
Viestejä
687
Omasta vastaavasta neliovisesta taannoin otin etuoven pahvin irti, niin oli liimattu muistaakseni alaosastaan kiinni jollain silikonin tapaisella aineella. Puukolla taisin työntää pellin ja pahvin välistä liimauksen irti. Liekö takaovessa sama juttu?
 

twingisti

Jäsen
Viestejä
217
Katso onko alareunassa torx ruuvit,kaksi ovisen mallin alareunassa on neljä ruuvia,se liima on purukumimaista ja tarttuu takaisin uudestaan.
 

muusikko

Nuorempi jäsen
Viestejä
21
Kiitos twingistille, ei siellä torxruuveja ollut, mutta oli semmoinen liimarantu, seuraili sitä peltiä. Vetämällä irtosi , sain sen takaisinkin vaikka se venyikin mutta happy end. CRC:tä vaan liikkuviin ,niin johan pelaa taas.
 
Ylös Bottom