Capture vuotaa sateella

Viestejä
53
Tykkäyksiä
0
#1
Eli vettä tulee jostain sisään sateella. EI ovista eikä ikkunoista (penkkit ja ovien tiivisteet kuivia) Huomasin asian, kun torstain ja perjantain välisenä yönä vettä tuli aika reippaasti. Autoni on parkissa keula hieman ylöspäin, joten ilmeisesti siitä syystä vesi oli pakkautunut lattimaton alle kuskin istuimen taakse takaistuimen reunaan ja sitä oli siellä matossa litrakaupalla yritin parhaani imeyttää sitä räteillä pois... Mistään muualta ei tekstiilimatto ollut märkä! En keksi mitään muuta kuin, että vesi tulisi ilmanoton kautta? Onko mahdollista? Onko siellä jokin poistoputki, joka voisi olla tukessa? Nyt en tiedä mitä tekisin ENNEN SEURAAVAA SADETTA
 

maanma

Aktiivinen jäsen
Viestejä
858
Tykkäyksiä
7
#2
Onko lasinpyyhkijöiden aluskaukalo ja reijät puhtaat siten että kaatosadekin pääsee kulkeutumaan suunniteltuihin paikkoihin ?
 
Viestejä
53
Tykkäyksiä
0
#3
No olihan siellä pari lehteä, mutta niin on ollut aiemminkin. Ei auttanut puhdistus. Paikallinen Renault huolto (Pelttari) epäili samaa vikaa. Tänään oli varsinainen rankkasade ja nyt vesi jäi kuskin puoleiselle lattialle, kun olin parkkeerannut auton keula alaspäin. No ei kai auta muu kuin viedä auto Pelttarille, josta sain ajan ensi viikolle!!! Toivottavasti ei sada paljon sitä ennen ettei tule pahempia vaurioita Tänään jo tosin kuului outoja ääniä puhaltinmesta. Kaikki kuitenkin pelittää vielä...
 

maanma

Aktiivinen jäsen
Viestejä
858
Tykkäyksiä
7
#4
Kuivatukseen sanomalehteä maton alle ja säännöllinen vaihto.

Jos ei tuoksu glykolille niin lienee sadevettä.

Jos autolla ei ajettu, niin epäilisin kuskin oven tiivistettä.

Jos sillä myös ajettiin sateessa niin tarkastaisin kabiinin ja konetilan väliset läpiviennit, erityisesti kabiinin puolelta valoa vasten. Tällöin maton pitäis olla märkä myös läpiviennin vierestä.
 
Viestejä
82
Tykkäyksiä
0
#5
Tämä ei taida liittyä etulattian kosteuteen, mutta kerrotaaan kuitenkin. 2013 mallisen Capturin varapyöräkoteloon tuli rankkasateella vettä 5-10 senttiä, syynä oli väärin asennettu takalampun tiiviste.
 
Ylös Bottom