Breikkarin Megane Sport Tourer TCe 115 S&S Expression

Breikkari

Jäsen
Viestejä
357
Ihan hirveesti ei harmita että tuli tehtyä kova pesu ja kunnon vahaus ennen reissua. Jestas että on helppo pitää puhtaana kunnon vahan ansiosta.

Torbolessa vetäsin paineella ja nyt tänää Itävallassa ja ötökät yms sonta sen kun vaa liukuu pinnasta pois.


 

Breikkari

Jäsen
Viestejä
357
Reissu takana ja Rellu toimi loistavasti. Ajettiin reippaat 6600km. Hyvin jaksoi pieni moottori Puolan motareillakin pitää vauhtia yllä. Cruisessa 150km/h ja hyvä oli kyyti. Nyt ajattelin että piruuttani vaihdan öljyt ja tulpat. Keväällä sitten huhtikuussa huoltoon että saa sen perhanan leiman huoltokirjaan.

Tässä kuitenkin vaihtohalut jo hieman nousseet mutta kyllä minä tällä vielä tällä talven ja ensikesän ajan. Katsotaan sitten syksyllä 2020 mitä se tuo tuollessaan. Uudempi BOSE Business malli kiinnostasi.
 
Viimeksi muokattu:

Breikkari

Jäsen
Viestejä
357
Muutaman kuukauden otti mutta nyt on perä kunnossa. Sinne hävisi naarmut uuden maalin alle ja "puskuri" on uusi.

 

Breikkari

Jäsen
Viestejä
357
Tässä piilissä on jostain syystä sekä edessä että takana noi muovit himpin koria vaaleammat. Tuossa on kuitenkin lokarin kaari maalattu myös ja se korinvärissä.
 

meganekuski

Jäsen
Viestejä
405
Hei Breikkari! Hanki taas joku iäkäs renu korjattavaksi halvalla ja tee siitä kertomus tänne kuten edellisestä Meganesta. Niitä on hauska lukea.
 

Breikkari

Jäsen
Viestejä
357
Mulla oli tuolla ostothreadissa ilmo että ostasin vanteet mutta poistin koko threadin ja päädyin tilaamaan uudet alut Saksasta.
 

Breikkari

Jäsen
Viestejä
357
No sehän menikin sitten ihan kuten yleensä menee. Tilaa 4 vannetta niin 3 tulee ehjänä. Rekkula tehty ja uusi tulee tilalle. Tosin se uusi tulee samalla kuuriirilla joten nähtäväksi jää.. Ei kyllä yllättänyt että ehjänä ei tavara perille tule.

 

Laguna00

Moderaattori
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 798
Tuossa voi olla jo pystyheittoa ulkokehässä kun noin vahvasti on meistynyt jälkeä reunaan. Tsemppiä odotteluun, ilmeisesti kesäkiekoille uutta vannetta tulossa? Tai no, onhan tässä eteläleveyksillä vielä talveen tovi aikaa.
 

Breikkari

Jäsen
Viestejä
357
Nuo vanteet on talvirenkaille ja vielä on reilusti aikaa ennen lunta ja jäätä. Sitten kun sitä tulee alkaa armoton suolaus..
 

meganekuski

Jäsen
Viestejä
405
Hieno vanne.
Näkisitpä meikäläisen Meganen talvi- ja kesävanteet. Ne on niin kärsineet että oikein hirvittää.
Olisi minun pitänyt ottaa projektiksi vannemaalaus ennen uusien renkaiden ostoa mutta jäi tekemättä. Ei se autonkaan maalipinta enää 19vuoden jälkeen mikään huippu ole.
 

Breikkari

Jäsen
Viestejä
357
Ai että! Pesasin tänään autoa vähäsen kun alko olemaan melko kuranen. Vaahdottimeen tavarat ja painepesuri surisemaan. Piitkä vaikutusaika vaahdolle että kakka liukenee ja kunnon huuhtelu päälle. Siinä sitä sitten suu messingillä lopputulosta ihailemaan että tulipas puhdas! Se hymy hyyty äkkiä kun huomasin että oli ladannut väärät aineet vaahdottimeen.... Sinne män vahat erotuskaivoon... Jos ens viikolla vahaisi pitkästä aikaa...
 
Ylös Bottom