Alkuperäiset varaosat euroopasta

kimbe

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 031
Tykkäyksiä
36
#61
Tuosta Rofagista on eBayn puolella jonkin verran negatiivista palautetta,
Ei ole tosiaan omalle kohdalle osunut negatiivista, mutta eipä näistä koskaan muutaman yksittäisen tilauksen perusteella isoa kuvaa saa aikaiseksi.

Ettei jollain meistä olisi tiedossa Renault-varaosaspesialistia Ranskassa?
Yllättävän vähän kyllä on emomaasta tullut vastaan mitään. UK:n puolella toki ne renuspesialistit, kuten Engine Dynamics tai K-Tec Racing myy sitä RS-kamaa, mutta vähän suppealla valikoimalla, eikä hintakaan välttämättä ihan hurraa-huutoja aiheuta.
 
Viestejä
338
Tykkäyksiä
7
#62
RPD näköjään parantaa asiakaspalveluaan entisestään; yritettiin tehdä tilaus yhteydenottokaavakkeen kautta kuten ohjeistus kuuluu nyt kun Suomi on poistettu tuolta tilauslomakkeen suoravalikosta. Laitettiin varmuuden vuoksi vielä erikseen sama tilausviesti kopiona suoraan heidän sähköpostiinsa (joka osoite oli muuten pitänyt aikaisemmin Facebookin kautta pyytää). Nyt viisi arkipäivää myöhemmin ei vieläkään ole tullut mitään vastausta kumpaankaan viestiin, kummassakin tapauksessa siis ihan simppeli tilaus varaosaviitteineen suoraan heidän omilta nettisivuiltaan. Laitoin sitten lopulta mailia perään, että perutaan tilaus kun kerran ei yhteyttä saada.

Ja tämä on nyt kaiken kaikkiaan viides tai kuudes erillinen yhteydenottopyrkimys RPD:n suuntaan, viestien kokonaislukumäärä nousee jo yli kymmeneen. Syksyllä saatiin jopa kaksi vastausviestiäkin kun tarpeeksi pitkään heitä pommitettiin, nyt keväällä ei vastauksia näytä heruvan enää lainkaan.

Kapenee siis entisestään erikoisosien saatavuus tänne pohjolaan.
 
Ylös Bottom