380 000 km ajettu Laguna III 2.0 16V

meganekuski

Aktiivinen jäsen
Viestejä
548
(LingLong GreenMax Winter Grip). Olivat oikein hyvät nastarenkaat, joten en nähnyt syytä hommata toista merkkiä. Odottavat vielä vanteelle ja alle laittoa. Tuo 17 tuuman koko alkaa kuitenkin olla jo sellainen, että Nokialaiset ym. laaturenkaat maksavat jo hieman liikaa.
Mullakin on Linglong Greenmaxit. Paitsi että ovat kesärenkaat. Varsin tyytyväinen olen niihin ja ne kesäkumit pärjäsi joskus aiemmin testeissäkin kohtuullisesti.
 

Reino88

Jäsen
Viestejä
306
Muistaakseni 70 nopeudessa kumisivat jonkin verran, mutta muissa nopeuksissa ei. Eipä ole niin iso ongelma, että pitäisi sen takia ostaa puolet kalliimmat renkaat. Tämä siis noilla nastarenkailla, kesärenkaista ei ole omakohtaista kokemusta. Saapa nähdä onko se ominaisuus vai oliko vain edellisen rengassarjan ongelma.
 

Reino88

Jäsen
Viestejä
306
Juu kyllähän ne samalla tavalla kumisevat juurikin tuossa 70 nopeudessa. Kuuluu rengasmelu muissakin nopeuksissa, mutta aina ovat nastat olleet kesärenkaita äänekkäämpiä.. Parisen viikkoa ajeltu ja aika hyvältä tuntuu, ei harmita että maksoin puolet vähemmän kuin Nokialaisista.
 
Ylös Bottom