2012 Megane 1.6 farmari takalasin pyyhin

Tura

Jäsen
Viestejä
77
Moi. Otsikon mukaisessa kulkineessa on toiminto, jossa pakittaessa tuulilasin pyyhkimen ollessa päällä tapahtuu automaattinen takalasin pyyhkäisy. Tahtoisin tämän ominaisuuden pois, mutta ajotietokoneen settings-valikosta ei löydy kyseistä kohtaa. Valittavaksi löytyy vain automaattinen ovien lukitus. Onko mitään keinoa saada tuo automaattinen takalasin pyyhkäisy pois?
 

Tipitce

Jäsen
Viestejä
151
Tämä ei välttämättä sinua auta, mutta kerrotaan kuitenkin.

Itselläni on 2013 vm Megane ja sen valikosta löytyy, auto rear wipe with reverse gear. Omassani on myös sadetunnistin voisiko se vaikuttaa valikon olemassaoloon.
 

MTI

Aktiivinen jäsen
Viestejä
1 596
Jollei valikosta löydy, niin tietokoneella ainakin pystyy poistamaan. Vasta tein saman dusteriin ddt4all ohjelmalla.
 

Tura

Jäsen
Viestejä
77
Kiitos vastauksista. Ohjekirjassa oli hieno lista valikossa olevista asetuksista, mutta todellisuus autossa oli aika masentava (1 rivi). Pitänee ruveta järjestelemään tuon "hyönteismyrkyn" (ja ilmeisesti Windowsin vaikka virtualboxiin, kun läppäreissäni on Linuxit) hankintaa johonkin läppäriin. Kun tuttavapiirissäkään ei ole Renaultisteja, joilta voisi apua löytyä.
Päijät-Hämeen merkkiliikeeseen en kyllä ihan heti ole menossa asioimaan, kun uuden ajovalolyhdyn asentaminenkaan pienen kolarin seurauksena ei siellä sujunut kuten kuuluisi.
 

teekeepee

Jäsen
Viestejä
138
Mikä se sellainen valikko on, kun on vain yksi rivi? Eihän siinä silloin ole valinnanvaraa. Mitä siinä yhdellä rivillä mainitaan. Onko suomeksi, että karvalakkimalli?
 

Tura

Jäsen
Viestejä
77
Mikä se sellainen valikko on, kun on vain yksi rivi? Eihän siinä silloin ole valinnanvaraa. Mitä siinä yhdellä rivillä mainitaan. Onko suomeksi, että karvalakkimalli?
Niin, eipä tuota voi oikeasti kunnon valikoksi sanoa. Engelskan languagea tuossa lukee. Siis ajotietokoneen napeista pääsee auton paikoillaan ollessa valikkoon "settings", mutta ainoa avautuva rivi kielivalinnan lisäksi koskee ovien automaattista lukitusta. Ehkä tuo minun meksu on joku karvalakkimalli, sen verran vaisu versio ainakin ettei pysäköintitutkaa ja kattokaiteita löydy.
 

Tura

Jäsen
Viestejä
77
Hitaasti, jos ollenkaan etenee tämä projekti. Joku versio tuosta "hyönteismyrkystä" tuli laitettua yhteen vanhaan läppäriin. Tuli todettua, että jostain polusta jossa oli /UCH löytyi "rear wiper", mutta vaikka yritin disabloida sieltä "on with rewind gear", ei kyseisen valinnan tallentaminen onnistunut vaan tuli "Bad reply from ELM" tai jotain vastaavaa. Joko olen vikapaikassa tai homma vaatii useamman kohdan muutoksen.
Voihan olla, että haukkasin vaan liian vaativan homman kykyihini nähden, mutta hylsysarjalla ainakin saan turhat takalasin hinkkaukset loppumaan:p.
 
Ylös Bottom