Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Sähköt ja varusteet / Vs: CLIP-diagnoositesteri
« Uusin viesti kirjoittanut Nasty Toukokuu 25, 2018, 23:47:48 »
Ei taida ebay myyjät merkata tuota mitenkään että ois A versio tai ainakaan itse en löydä niistä mainintaa , markinoidaan vaan että on 2018 versio tms shaibaa.en viittis ostaa sellasta clippiä millä ei sit kumminkaan tee mitään
2
Yleinen keskustelu / Vs: Katsastus!
« Uusin viesti kirjoittanut Antti O Toukokuu 25, 2018, 22:57:44 »
RS Cliolle tulikin tyrmäys konttorilta, pääsen hakemaan kesäleiman vasta 2019 kesällä. Voi hitto, olin jo valmistautunu autoa viemään ensviikolla leimalle.
3
Yleinen keskustelu / Vs: Katsastus!
« Uusin viesti kirjoittanut HiTec Toukokuu 25, 2018, 22:14:56 »
Tuon moniurahihnan ei tarvitse edes katketa, vaan riittää että säikeitä alkaa purkautua reunasta ja kun ne kietoutuu kampiakselin hihnapyörän taakse ne sitä kautta sotkee jaon. Tämähän se varsinainen ongelma on ja en tiedä koskeeko pelkästään Relluja.

Itsellä aikanaan Pökö Partner 1.9d tuosta moniurasta rispaantui yksi "säie" ajossa ja siellä se irtolipare mukana pyöriessään naputti sitten konepeltiä => stoppasin auton jotta mikä perhana siellä alko naputtaa ja kun löysin aiheuttajan, niin repäsin tuon säikeen sitten vaan kokonaan pois ja matka jatkui. Seuraavassa vuosihuollossa sitten hihna uusittiin, mutta tosiaan mitään muuta harmia ei tuosta rispaantumisesta tuossa moottorissa aiheutunut, jakohihnakin kun on omassa umpikotelossaan suojassa 8)
4
Moottori ja voimansiirto / Vs: Twingo käy huonosti
« Uusin viesti kirjoittanut vinko Toukokuu 25, 2018, 21:43:30 »
Vuotaakohan imusarjantiiviste???


Toi on yksi mahdollinen vika, sanoi se huoltomies kanssa, että tutki ettei saa ilmaa jostain.
5
Yleinen keskustelu / Vs: Katsastus!
« Uusin viesti kirjoittanut Heikmar Toukokuu 25, 2018, 21:06:48 »
Taas saa vuoden ajella !

Tuosta apulaitehihnan pettämisestä. Se ei nyt niinkään ole tyyppivika vaan selvä huolimattomuus. Yleensä joten kuten jakohihnat vaihdetaan ja jätetään vvt pyörät vaihtamatta ja apulaitehihna (moniurahihna) jätetään vaihtamatta tai ainakaan ei noudateta vaihtoaikoja tai kilometrejä. Itseltä on pettänyt monta kertaa, milloin syynä olleet kuluneet SKF: n metallirullat, milloin öljy ja joskus ihan kulunut hihna. Oikeastaan apulaitehihna on tärkeämpi vaihtaa kuin jakohihna. Jos se katkeaa,eikä autoa sammuteta välittömästi, niin voi olla riekaleita jakohihnan välissä ja silloin saattaa jakohihnakin ottaa itseensä. Nimimerkillä kokemusta on.

Mielummin liian usein kuin myöhään. Halvemmaksi tulee. Näissä asioissa huomaa Rellun hyvän käyttöarvo hyvyyden.

Sinällään kehitys kehittyi vähän väärään suuntaan näiden moniurahihnojen vs kiilahihnojen välillä, että kiilahihna nyt vain katkesi eikä siinä sen kummempaa tuhoa aiheutunut moottorille.
Tuon moniurahihnan ei tarvitse edes katketa, vaan riittää että säikeitä alkaa purkautua reunasta ja kun ne kietoutuu kampiakselin hihnapyörän taakse ne sitä kautta sotkee jaon.
Tämähän se varsinainen ongelma on ja en tiedä koskeeko pelkästään Relluja.
Luulisi että ei ainoa merkki.  :(
6
Moottori ja voimansiirto / Vs: Twingo käy huonosti
« Uusin viesti kirjoittanut muski Toukokuu 25, 2018, 20:59:11 »
Vuotaakohan imusarjantiiviste???
7
Yleinen keskustelu / Vs: Katsastus!
« Uusin viesti kirjoittanut Laguteke Toukokuu 25, 2018, 19:59:33 »
Tyyppivikaa siinä on huono hihnakotelo. Apulaitehihnan riekaleet pääsee jakopäähän. Tyyppivialla en tarkota sitä että hirttäny laturi tuhosi vähän ajetun apulaitehihnan.
8
Myydään / Vs: Renault Grand Scenic II 2.0t takalevyt ja käsijarrukaapelit
« Uusin viesti kirjoittanut Leonardo-89 Toukokuu 25, 2018, 19:46:30 »
Ossaakko muute sanoa onko esim toi senicin ja lagunan sähkösen käpändeerin jarruvaijerit samaa mittaa, et jos meen motonetin tiskille niitä hakemaan niin käyvät myös lagunaan.   Kun lagunaan ei motonetistä suoraan sähköisiä löydy mutta senicin löytyy..
9
Sähköt ja varusteet / Vs: laguna 2 sulakkeet konehuoneessa
« Uusin viesti kirjoittanut kimbe Toukokuu 25, 2018, 19:24:03 »
tolla 7 paikalla saa flektin pyöriin jatkuvasti kun kone käy,mutta sulake kuuluu tosiaan paikkaan 9 nyt ei pyöri flekti ollenkaan missään vaiheessa
Jonkun muun syyn takia sen flektin nyt täytyy pyöriä tai olla pyörimättä, kun tuohon 7-sulakepaikkaan ei ole laitettu edes niitä kontaktinastoja. Ei ole minkään vuosimallin kaavioissa ja muutaman sulakerasian kävin oikein livenä tarkistamassakin. Tai sitten siellä tosiaan on hyppysähköt nyt sulakerasiassa.
10
Myydään / Vs: Käytettyjä varaosia Renaulteihin
« Uusin viesti kirjoittanut Renu1111 Toukokuu 25, 2018, 19:06:48 »
Ylöspäin! Varaosat muuton alta pois lasketuin hinnoin!
Sivuja: [1] 2 3 ... 10