Kirjoittaja Aihe: Renault Clio 2014 ja media nav bluetooth ongelmat  (Luettu 2725 kertaa)

dadaa

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 3
Renault Clio 2014 ja media nav bluetooth ongelmat
« : Heinäkuu 06, 2017, 12:02:19 »
Ensinnäkin pätkii aina silloin tällöin (spotify) ja ei johdu kännykän tehosta jota alkuun epäilin vaan johtuu tästä media navista. Jossain maissa vaihdettu ihan hardwarea näihin autoihin ainakin nettikeskustelujen perusteella. Mutta tuskin Suomessa. Edellisellä puhelimella ei yhteyden luonnissa ollut mitään ongelmaa mutta nykyisellä leEco le pro 3 puhelimella ei yhteys enää muodostu tai se katkeaa 2 sek jälkeen. Samanlainen vika kuin on ollut oneplus puhelimella. https://forums.oneplus.net/threads/oneplus-3-issue-with-bluetooth-media-nav.453152/

Oletteko te törmänneet ongelmiin bluetoothin kanssa ja oiskohan Rellulta mahdollista saada jotain tukea tähän asiaan/uutta osaa auton bluetooth järjestelmään, joka ei todellakaan ole täydellinen kaikkine katkomisineen.

hhelminen

 • Aktiivijäsen
 • *****
 • Viestejä: 1565
  • Sähköposti
Vs: Renault Clio 2014 ja media nav bluetooth ongelmat
« Vastaus #1 : Heinäkuu 06, 2017, 13:45:29 »
No one plussalla on paljonkin ongelmia bluetoothissa autosoittimien kanssa ja siihen löytyy fixiohjeetkin..

How to fix OnePlus 3 Bluetooth issues:

    Turn on the OnePlus 3
    Go to home screen and select the app icon
    Then select on the settings icon
    Browse for the Application Manager
    Display All Tabs by swiping either right or left
    Select on Bluetooth
    Select to stop it forcefully.
    Now clear the cache
    Select clear the Bluetooth data
    Select Ok
    Finally restart the OnePlus 3

Yleensä nuo bluetooth ongelmat on puhelimen päässä ja korjaantuu puhelimen softapäivityksellä, ennemmin olisin puhelinvalmistajaan yhteydessä jos bluetooth ei toimi.
Totesithan itsekin että edellisen puhelimen kanssa ei ollut bluetooth ongelmaa.
Aikonaan Nokian puhelimet oli oikein kuuluisia siitä että ne eivät tomineet kunnolla kaikkien bluetooth laitteiden kanssa, nokia kun ei tukenut kaikkia jopa tarpeellisia bluetoothrajapintoja.
Myös täällä oma Sony Z5 Compact Nougat pävityksen jälkeen lopetti kappaleen nimen scrollaamisen autosoittimen näytöllä..
Renault Captur Energy TCe 90 S&S Authentique (12/2015).
Mégane II Hatchback 5D Confort Expression 1.6 16v (2003).

dadaa

 • Tulokas
 • *
 • Viestejä: 3
Vs: Renault Clio 2014 ja media nav bluetooth ongelmat
« Vastaus #2 : Heinäkuu 07, 2017, 11:13:32 »
joo on tää periaatteessa puhelinongelma koska pääsen kyllä custom romilla käyttämään bluetoothia Cliossa mutta tällä ns stock romilla ei toimi. Tämä stock rom on taas sitten ainoa jossa pankkisovellus pivo toimii lähimaksun osalta joten haluaisin sitä käytttää. On myös todettava että nämä pätkimiset mitä esim spotify kuuntelussa tulee johtuu kyllä huonosta hardwaresta renault media nav järjestelmässä. Mitä ilmeisimmin muisti loppuu ja aiheuttaa musiikkiin tiettyä katkomista. Netistä löytyy keskusteluja joissa mainitaan että esim. Australiassa on vaihdettu parempaa osaa laitteistoon Renaultin toimesta. Eli tämä on ns susi jo syntyessään...