Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Myydään / Vs: Myydään: Grand Espace 2.0T 2003 automaatti, 230tkm
« Uusin viesti kirjoittanut Snupixx tänään kello 08:52:41 »
Moro. Onko kansi ehjä? Olisin kiinostunut siitä.
2
Sähköt ja varusteet / Vs: Clio -98 1.4 rt Sähkövika
« Uusin viesti kirjoittanut 2528ej tänään kello 08:15:54 »
Ei kokemusta Cliosta, eikä koomin tietoakaan, vaan saman ikäluokan Meganessa juuri nuo vasemman puolen parkki ja kojetaulun valot on samalla sulakkeella, lisäksi rekisterikilven valo.
3
Yleinen keskustelu / Vs: Megane käynnistys ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Heikmar tänään kello 07:46:48 »
Tuossapa käynyt niin että asiakas vienyt auton korjaamolle ja sanonut että tämä ei meinaa lähteä käyntiin. Vaihtaneet korjaamolla siihen sitten uuden akun.
Noh, kannattaa ehkä kysyä täältä ensin jos Rellussa häikkää ;)
4
Yleinen keskustelu / Vs: Megane käynnistys ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Heikki.L. tänään kello 07:36:18 »
Vikakoodien lukuun kannattaa mennä. Mutta yleisin syy tuohon on tähän asti ollut nokka-akselin asentotunnistin.

Samanlainen vika oli tuossa meidänkin yksilössä joka samalla koneella. Anturin vaihdolla tokeni. 

Likainen kaasuläppäkotelo myös mahdollinen.
5
Moottori ja voimansiirto / Vs: Renault Scénic vm97
« Uusin viesti kirjoittanut Heikki.L. tänään kello 07:32:43 »
Anteeksi. Korjaan myös: SIIRTOPAINEEN. Tämä vanhempi laatikko on huomattavasti mekaanisempi kuin uudempi DPO vaihteisto. Tämähän on se mallia VAG:suku.

Sehän tässä laatikossa se hauskin juttu onkin, niinkuin täälä palstalla kerran eräs toinenkin laatikon purkanut totesi, se kuuluisa peruutusvaihteen mäntä joka aina hajoaa oli se ainoa osa missä oli VAG:n leima.   ;D ;D ;D
6
Sähköt ja varusteet / Vs: Ilmastointi laguna
« Uusin viesti kirjoittanut uunilag tänään kello 05:02:46 »
Hmmm kun kytkee napista a.c:n päälle pitääkö sisäkierto pyöräyttää päälle myös??? Sisäkierto on samassa katkasijassa kuin normi puhallin nopeus ja vasemmalle päin.

Sisäkierto ei tarvitse olla päällä, ilmastointi toimii muutenkin.

Teoriassa sisäkierto saattaa hieman nopeuttaa auton viilentymistä etenkin liikkeelle lähtiessä, mutta Suomen 'helteissä' sillä ei ole juuri merkitystä ellei auto ole seissyt auringonpaahteessa koko päivää. Silloinkin helpompaa on tuulettaa autoa ovet auki muutamaa minuuttia ennen lähtöä.

Talvella sisäkierron käyttämisestä voi olla jopa huomattavaa haittaa, ikkunat saattavat juurtua salamannopeasti, varsinkin jos lattioilla on lunta ja paljon ihmisiä autossa. Kun sisäkierto on päällä, ilmastointi yrittää epätoivoisesti kuivattaa sitä samaa auton sisällä kiertävää viidakkoilmaa sen sijaan, että ottaisi ulkoa jo valmiiksi kuivaa pakkasilmaa.

Painajaishuurteen sisäkierrolla saattaa saada talvisin silloin, jos ulkona on niin kylmää ettei ilmastointi lähde edes päälle  :)

Ite en käytä sisäkiertoa kuin hyvin harvoin, jos on tarvetta tilapäisesti blokata pölyjä tai hajuja pääsemästä sisään. Näin siis manuaali-ilmastoinneissa, nykyaikaiset älyautomaatti-ilmastoinnit saattavat osata hoitaa sisäkierron ongelmat pois päiväjärjestyksestä itsenäisesti.
7
Yleinen keskustelu / Megane käynnistys ongelma
« Uusin viesti kirjoittanut Rellunainen tänään kello 03:18:18 »
Nyt tarvitaan neuvoa, missä voisi olla vika. Minulla on Renault megane -05. Akun vaihdatin korjaamolla kuukausi sitten. Tämän jälkeen on ilmennyt erilainen käynnistysongelma. Ennen akun vaihtoa auto lähti toisella tai kolmannella käyntiin. Kovasti yritti joka kerta kunnes käynnistyi. Nyt auto lähtee toisella yrityksellä käyntiin, hurahtaa nätisti. Ei kuulu kolinoita tai muita outoja ääniä. Mutta ekalla käynnistyksellä käynnistyy ja sammuu samalla sekunnilla. Tämä ilmenee aina kun auto on seissyt. Kun autolla on ajettu vaikka pienikin matka, ei käynnistysongelmia ole.
8
Myydään / Vs: Renault Scenic 1.6
« Uusin viesti kirjoittanut mikkot tänään kello 00:33:13 »
missä päin?
9
Dacia aiheinen keskustelu / Vs: taksi dacia
« Uusin viesti kirjoittanut arson Maaliskuu 22, 2018, 22:54:25 »
Lissabonissa viimesyksynä oli melkein kaikki taksit sedan-mallisia Loganeita. Oletettavasti 1.5 dci-koneella, sillä kaikki autot siellä tuntui olevan dieseleitä. Jopa Volvo 440 diesel tuli bongattua :D

Taksit on muuten lissabonissa erityisen tyylikkäitä vaikka Dacioita pääasiassa ovatkin. Siellä taksit ovat mustia, mutta katot on maalattu hilpeän turkooseiksi. Tuolla värityksellä varustettuja puhtaita ja uusia sedan-loganeita rivissä on yllättävän vakuuttava näky.

Ohessa myös yksi reissun bongauksista.
10
Sähköt ja varusteet / Vs: Ilmastointi laguna
« Uusin viesti kirjoittanut Murmeli Maaliskuu 22, 2018, 22:43:58 »
Tarkotinkin vain kun ilmastointi on päällä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10